Închide meniul

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord. Un nou meci uriaş pentru român. Hai, România! În fiecare zi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 mai 2022, 18:04

Reclamă
Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord. Un nou meci uriaş pentru român. Hai, România! În fiecare zi

Istvan Kovacs va fi arbitru de rezervă la Spania - Germania

Istvan Kovacs va arbitra AS Roma - Feyenoord

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League, dintre AS Roma şi Feyenoord. Astffe, după prestaţia de excepţie din semifinala dintre Manchester City şi Real Madrid, arbitrul român a primit un nou super-meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce i-a dat galben lui Guardiola, Istvan Kovacs va trebui să îl ţină în frâu şi pe Jose Mourinho, antrenorul celor de la AS Roma.

Istvan Kovacs va arbitra finala Conference League dintre AS Roma şi Feyenoord

„Centralul român a fost delegat împreună cu brigada sa la finala UEFA Europa Conference League. În ultimul act programat miercuri, 25 mai, ora 22:00, se vor întâlni AS Roma (Italia) și Feyenoord (Țările de Jos). Partida se va disputa pe Arena Kombëtare din Tirana, Albania.

Istavan Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția, în timp ce de sistemul de asistență video se vor ocupa nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.

În vârstă de 37 de ani, Istvan Kovacs va conduce prima sa finală europeană la nivel de club. În acest sezon, românul a condus 10 partide în competițiile de club UEFA, inclusiv manșa tur a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City și Real Madrid, scor 4-3„, a anunţat frf.ro.

Istvan Kovacs, decizie de mare clasă în Manchester City – Real Madrid 4-3

Istvan Kovacs a luat o decizie care poate decide prima finală a Ligii Campionilor. Arbitrul român a lăsat perfect legea avantajului, deşi Toni Kroos îl faultase pe Zinchenko. Faza s-a petrecut în minutul 73, la scorul de 3-2 pentru Manchester City. Istvan Kovacs şi-a arătat clasa în Manchester City – Real Madrid 4-3. În minutul 73, Kovacs a decis să lase legea avantajului, deşi a dus fluierul la gură. Mingea a ajuns la Bernardo Silva, care a reuşit un gol fabulos, cu un şut la colţul scurt.

Reclamă
Reclamă 4

VIDEO AICI CU DECIZIA DE EXCEPŢIE A LUI ISTVAN KOVACS

Redactorul-şef de la BBC a reacţionat imediat după decizia lui Istvan Kovacs. „Decizie briliantă de a lăsa legea avantajului„, a scris Phil McNulty pe Twitter.

Manchester City – Real Madrid 4-3 | Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Kovacs

Pep Guardiola i-a cerut scuze lui Istvan Kovacs la finalul meciului istoric, câștigat de Manchester City, cu 4-3 în fața lui Real Madrid, în semifinalele Champions League.

Reclamă

Totul a început în debutul reprizei secunde, atunci când Pep Guardiola a susținut că echipa sa ar fi trebuit să primească un out de margine, dar Istvan Kovacs a văzut altfel, iar reluările i-au dat dreptate românului, care i-a și acordat un cartonaș galben managerului campioanei Angliei.

„Mi-am cerut scuze aribtrului, a fost doar emoția partidei. Pentru mine, a fost out în favoarea lui City, dar el a decis altfel. Am reacționat sub impulsul emoției și i-am cerut scuze”, a spus Guardiola, după Manchester City – Real Madrid 4-3.

Kovacs, lăudat chiar şi de Mark Clattenburg

Reprezentanţii forului european îl consideră printre arbitri de top la nivel continental.

Aceasta a fost o dovadă de arbitraj extraordinar din partea lui Istvan Kovacs. Zinchenko a fost împiedicat clar și ar fi fost atât de ușor pentru Kovacs să dea lovitură liberă. Dar a așteptat și acțiunea s-a încheiat cu golul superb al lui Bernardo Silva.

Pregătirea fizică a lui Kovacs și luarea deciziilor au fost cele mai bune pe care le-am văzut la un arbitru după multă vreme.

Pep Guardiola a primit un cartonaș galben, reacționând urât și urlând la arbitru. El ar fi trebuit să-i mulțumească după reușita lui Silva”, a declarat Mark Clattenburg, potrivit Daily Mail.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și