Închide meniul
Foto

Performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica lui Ilie Năstase! Legătura cu Prinţul William şi Kate Middleton

Publicat: 5 iunie 2024, 17:53

Reclamă
Performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica lui Ilie Năstase! Legătura cu Prinţul William şi Kate Middleton

Performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica lui Ilie Năstase!

Amalia Năstase şi Emma Năstase / Instagram Amalia Năstase

Amalia Năstase a vorbit despre performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica ei şi a lui Ilie Năstase. Fostul mare tenismen român are două fete cu Amalia Năstase, Emma şi Alessia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Năstase a reuşit să intre la Universitatea St Andrews, acolo unde au studiat Prinţul William şi Kate Middleton. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Performanţa extraordinară reuşită de Emma Năstase, fiica lui Ilie Năstase! Legătura cu Prinţul William şi Kate Middleton

Emma a terminat, în sfârșit, examenele de Bacalaureat. A avut de susținut 19 examene și a și ‘graduat’ liceul, adică l-a terminat. A avut petrecerea și ceremonia. Alessia trece anul IV la facultate la Paris… și Tomiță… El trece în clasa a lll-a, dar i se pare foarte mult, deja. A zis: ‘De ce atâta școală? Câți ani mai am de școală?’ ‘Mulți’. E foarte mult de învățat, mai ales în ultimii ani, în anii de liceu și Bacalaureatul acesta, să dai 19 examene, este greu”, a declarat Amalia Năstase pentru viva.ro.

Amalia Năstase a spus şi ce va studia Emma Năstase la prestigioasa universitate la care au învăţat şi Prinţul William şi Kate Middleton. „Emma a fost acceptată la St. Andrews în Scoția, universitatea pe care au urmat-o Kate și Prințul Wiliam. Va face antropologie, sociologie și economie”, a mai afirmat Amalia Năstase pentru sursa citată.

Fiica cea mare a Amaliei din mariajul cu Ilie Năstase, Alessia, este pasionată de modă. Ea a fost, recent, la un eveniment de modă în Marrakech (Maroc), alături de fiica lui Gică Popescu, Maria, şi de fiica lui Adrian Ilie, Milana.

Reclamă
Reclamă 4

Alessia Năstase, o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie!

Alessia Năstase a avut o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie! Mama Alessiei, Amalia Năstase, a reacţionat imediat.

„Copilul meu”, a comentat, mândră, Amalia Năstase pe contul fiicei sale. „Te iubesc”, i-a răspuns, emoţionant, Alessia Năstase mamei sale.

Fanii au fost entuziasmaţi de noua poză postată de Alessia Năstase. „Wow, eşti superbă” şi „Te iubesc efectiv” au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor. „M-am îndrăgostit de tine”, i-a transmis altcineva Alessiei Năstase.

Reclamă

Fiica lui Ilie Năstase, Alessia, a făcut, recent, furori alături de fiica lui Gică Popescu şi de cea a lui Adrian Ilie! Maria Popescu, Alessia Năstase şi Milana Ilie au participat la un eveniment de modă din Marrakech (Maroc).

Cele trei au atras toate privirile, fiecare dintre ele purtând o rochie neagră. Maria Popescu, Alessia Năstase şi Milana Ilie au demonstrat că au mult gust.

Amalia Năstase a reacţionat imediat atunci când a văzut-o pe Alessia alături de Maria Popescu şi de Milana Ilie!

Amalia Năstase le-a văzut pe cele trei prietene şi le-a felicitat. „Ce frumoase sunteți!”, a comentat Amalia Năstase pe contul de Instagram al fiicei sale.

Alessia Năstase studiază arta la Paris. Maria Popescu a absolvit, recent, ESADE, o prestigioasă facultate din Barcelona, acolo unde se studiază afacerile şi avocatura. Maria Popescu a decis să îşi continue studiile după absolvirea ESADE. Ea s-a înscris la un master la Londra.

Milana Ilie a terminat şi ea facultatea în Spania. Ea a moştenit talentul pentru fotbal de la tatăl ei. După ce a jucat fotbal, Milana a devenit antrenoare. În prezent pregăteşte echipa de fotbal a Şcolii Americane din Bucureşti.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și