Închide meniul
Foto

Alessia Năstase, o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie!

Publicat: 4 iunie 2024, 12:49

Reclamă
Alessia Năstase, o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie!

Alessia Năstase, o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie!

Maria Popescu, Alessia Năstase și Milana Ilie / Instagram

Alessia Năstase a avut o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie! Mama Alessiei, Amalia Năstase, a reacţionat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Copilul meu”, a comentat, mândră, Amalia Năstase pe contul fiicei sale. „Te iubesc”, i-a răspuns, emoţionant, Alessia Năstase mamei sale. (IMAGINI ÎN GALERIA FOTO)

Alessia Năstase, o nouă apariţie de senzaţie după ce a făcut furori alături de fiica lui Gică Popescu şi cea a lui Adrian Ilie!

Fanii au fost entuziasmaţi de noua poză postată de Alessia Năstase. „Wow, eşti superbă” şi „Te iubesc efectiv” au fost doar câteva dintre comentariile utilizatorilor. „M-am îndrăgostit de tine”, i-a transmis altcineva Alessiei Năstase.

Alessia Năstase, o nouă apariţie cu care şi-a impresionat fanii pe Instagram
Alessia Năstase, o nouă apariţie cu care şi-a impresionat fanii pe Instagram

Fiica lui Ilie Năstase, Alessia, a făcut, recent, furori alături de fiica lui Gică Popescu şi de cea a lui Adrian Ilie! Maria Popescu, Alessia Năstase şi Milana Ilie au participat la un eveniment de modă din Marrakech (Maroc).

Cele trei au atras toate privirile, fiecare dintre ele purtând o rochie neagră. Maria Popescu, Alessia Năstase şi Milana Ilie au demonstrat că au mult gust.

Reclamă
Reclamă 4

Amalia Năstase le-a văzut pe cele trei prietene şi le-a felicitat. „Ce frumoase sunteți!”, a comentat Amalia Năstase pe contul de Instagram al fiicei sale.

Alessia Năstase studiază arta la Paris. Maria Popescu a absolvit, recent, ESADE, o prestigioasă facultate din Barcelona, acolo unde se studiază afacerile şi avocatura. Maria Popescu a decis să îşi continue studiile după absolvirea ESADE. Ea s-a înscris la un master la Londra.

Milana Ilie a terminat şi ea facultatea în Spania. Ea a moştenit talentul pentru fotbal de la tatăl ei. După ce a jucat fotbal, Milana a devenit antrenoare. În prezent pregăteşte echipa de fotbal a Şcolii Americane din Bucureşti.

Reclamă

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale

Deşi ar putea avea tot ce îşi doreşte, fiica lui Gică Popescu nu a primit foarte mulţi bani din partea tatălui său. Maria Popescu nu a primit mulţi bani de buzunar din partea tatălui său şi nici o maşină luxoasă. Popescu e de părere că fiica sa trebuie să muncească pentru a avea o maşină scumpă.

Maria Popescu, care este de o frumuseţe uimitoare, conduce o maşină de 10.000 de euro. Chiar tatăl său i-a cumpărat-o.

Maria să fie fericită că are o mașină nouă. Este prima mașină pe care o conduce după ce a luat permisul. Eu, când am început, am început cu 1300 (n.r. Dacia 1300). După care m-am dus la 1310, 1400… După care m-am dus afară, la Eindhoven, am făcut bani și mi-am cumpărat prima mea mașină.

Mașina pe care o conduce Maria este pe banii mei. Ea acum lucrează la două businessuri, unul împreună cu mine și i-am promis că dintr-unul dintre businessuri, dacă iese bine, o să-și schimbe mașina.

Dar trebuie să fie mulțumită că primește o mașină gratis, atât am considerat eu că… prima mașină nu poate să conducă o astfel de mașină. Nu cred că era normal să-i cumpăr o mașină (n.r. o mașină scumpă) atât timp cât n-a făcut nimic. Ca să ai o mașină bună trebuie să faci ceva să meriți, să muncești”, a spus Gică Popescu la digi24.ro.

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt căsătoriţi cu două surori. Chiar foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur au povestit unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor. „Baciul” a venit cu detalii pe care puţină lume le ştie.

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’”, povestea Gică Popescu.

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!”, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal”, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur”, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit”, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:01 27 iun.

România – Olanda, în optimi la EURO 2024. Cu ce colos ne luptăm, de fapt, pentru sferturile de finală de la Campionatul European

22:56 27 iun.

„Incredibil! Nu am văzut în viaţa mea aşa ceva!” Meciul de la EURO 2024 care l-a şocat pe Marius Şumudică

22:52 27 iun.

Gigi Becali a dezvăluit că Daniel Popa are deja probleme la FCSB! Ce se întâmplă cu noul atacant al campioanei

22:31 27 iun.

Sepsi a condus-o pe Ferencvaros cu 4-0, însă scorul final a surprins pe toată lumea! Ce a reușit campioana din Ungaria

22:30 27 iun.

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

22:14 27 iun.

„Mitralieră atomică!” Gigi Becali, „cucerit” de Alex Băluță! Pe ce poziție va juca la FCSB, după venirea lui Marius Ștefănescu

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Slovacia – Ucraina 1-2. Ucrainenii au reuşit prima victorie de la EURO 2024, după ce au fost conduşi! Shaparenko, gol şi assist
Citește și