Închide meniul
Foto

Fiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

Publicat: 1 iunie 2024, 10:05

Reclamă
Fiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

Fiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă

Maria Popescu, Alessia Năstase și Milana Ilie / Instagram

Fiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie se distrează împreună în Marrakech. Maria Popescu, Alessia Năstase și Milana Ilie au participat la o prezentare de modă în Maroc și au întors toate privirile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele trei au îmbrăcat rochii negre, spectaculoase, și au făcut senzațiile. Fiicele foștilor mari sportivi ai României sunt de o frumusețe ieșită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Fiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au avut apariții răvășitoare

Imaginile au fost făcute publice de fiica lui „Nasty”, care va împlini 21 de ani în luna iulie. Mama Alessiei, Amalia Năstase, a și reacționat imediat pe rețelele sociale: „Ce frumoase sunteți!„.

Fotografiile au obținut imediat sute de aprecieri. Alessia, cea care studiază la Paris, tocmai se afișase la Roland Garros. Nu a ratat momentul de a se fotografia lângă panoul cu foştii campioni de pe zgura pariziană. S-a mândrit astfel cu „Nasty”, cel care a fost campion în turneul de simplu din 1973. Cu trei ani înainte reuşea să pună mâna pe trofeu şi în competiţia de dublu.

Și Maria Popescu studiază în afara României. Fiica de 22 de ani a „Baciului” este studentă în Londra. Ea a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Își continuă studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte. Ea tocmai l-a ajutat pe tatăl ei să organizeze meciul de retragere al Generației de Aur.

Reclamă
Reclamă

Tata a fost inițiatorul, eu l-am ajutat. Mi-a plăcut foarte mult să-l ajut. A fost foarte emoționant. Am realizat în sfârșit ce au realizat ei în 1994.

M-am bucurat că am lucrat cu tata. Știam că ei au reprezentat ceva foarte mare, dar alta e să vezi atâția oameni alături de ei”, a spus Maria Popescu.

Cu ce se ocupă fiica lui Adrian Ilie, la 22 de ani. Milana îi calcă pe urme tatălui ei

Fata fostului mare atacant Adrian Ilie, Milana, îi calcă pe urme tatălui. A jucat fotbal, iar acum, la 22 de ani, visează să devină o antrenoare de succes.

Reclamă

Milana Ilie le antrenează pe fetele de la Şcoala Americană din Bucureşti. A fost dragoste la prima vedere când a văzut că logoul echipei e un liliac… la fel ca la Valencia, unde a jucat tatăl ei, Adrian Ilie.

Da, este chiar întâmplător, aşa s-au nimerit lucrurile. Eu când am venit la şcoală, din clasa a 6-a până în a 12-a, am jucat fotbal şi am văzut echipamentul… Liliacul! Am zis gata, e clar!

Dacă nu am mai avut un frate, trebuia să duc şi eu un pic tradiţia…”, a declarat Milana Ilie, în luna octombrie, pentru AntenaSport.

Milana se vede mult mai sus în fotbal, iar tatăl, Adrian Ilie, îi e alături.

„Pentru mine cel mai important este că mă susţine şi vine aici tot timpul. Eu merg tot timpul când se duce tata la evenimente care se organizează cu Generaţia de Aur”, a precizat Milana.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:07

Miralem Pjanic, prezentat călare la noua sa echipă! Salariul cu care a fost convins să ajungă în ţara în care refuzase să joace

19:07

Suporterul care i-a adresat insulte rasiste lui Vinicius a fost condamnat la închisoare! Decizia instanţei

18:44

Programul complet al meciurilor din etapa a doua a Ligii Campionilor Asiei. Cristiano Ronaldo şi Florinel Coman, în AntenaPLAY

18:32

Wojciech Szczesny l-a sunat pe Robert Lewandowski, înainte să accepte oferta de la Barcelona! Anunţul presei din Spania

18:30

Ciprian Marica a distrus campania de transferuri făcută de Gigi Becali: „Haotică. Se luptă să prindă play-off-ul”

18:14

Derrick Rose s-a retras din baschet! „Mulţumesc, prima mea iubire”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și