Închide meniul
Foto

Petre Roman, devastat de moartea Mioarei Roman! Reacţia tulburătoare a fostului premier: „S-a luptat cu o boală foarte grea!”

Reclamă

Publicat: 23 februarie 2024, 14:53

Petre Roman, devastat de moartea Mioarei Roman! Reacţia tulburătoare a fostului premier: „S-a luptat cu o boală foarte grea!”

Petre Roman, devastat de moartea Mioarei Roman

Petre Roman şi Mioara Roman / Colaj Hepta/Facebook

Petre Roman este devastat de moartea Mioarei Roman. Fosta lui soţie a murit la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Şi-a găsit sfârşitul într-un azil din Snagov, acolo unde era internată de mai multe luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mioara Roman era jurnalist şi profesor de limbă şi civilizaţie arabă. Ea s-a despărţit de fostul premier Petre Roman în 2007, după mai bine de 30 de ani de căsnicie. Mioara Roman a fost timp de 12 ani căsătorită şi cu fostul antrenor de scrimă Iosif Zilahy.

Petre Roman este devastat de moartea Mioarei Roman

Petre Roman a avut o primă reacţie după ce fosta lui soţie, cu care are un copil, pe Oana Roman, a murit. A avut o reacţie tulburătoare.

Îmi pare foarte rău că s-a sfârșit, dar în ultima vreme s-a luptat cu o boală grea, foarte grea. Așa cum o știu, nu numai eu, ci foarte mulți oameni, era un om foarte puternic. Era un om inteligent, era foarte bine pregătită.

Eu cred că în viața ei n-a făcut decât bine. Bine pentru foarte mulți oameni, studenților cu care a lucrat, pe care i-a învățat o mulțime de lucruri frumoase. Acuma poate că e mai ușor.

Reclamă

Au fost mulți oameni care au avut foarte multe de învățat de la ea. A avut o personalitate nu doar puternică, dar și foarte bine conturată. A fost binevoitoare în a oferi ceva semenilor ei”, a declarat Petre Roman pentru fanatik.ro.

De înmormântare se va ocupa Gabriela Lucuţar, cea care este poreclită „Regina Întunericului”. Toate detaliile înmormântării erau stabilite încă din luna decembrie a anului trecut, când starea de sănătate a fostei soţii a lui Petre Roman s-a deteriorat.

Vă mulțumesc! (n.r. pentru condoleanțe) O aștept și eu acum pe Oana să vină. Știu că de înmormântare se va ocupa o firmă specializată”, a declarat Catinca Roman pentru click.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Petre Roman, anunţ despre investiţia uriaşă plănuită de Florentino Perez la Bacău

Petre Roman a făcut o dezvăluire fabuloasă despre Florentino Perez, preşedintele celor de la Real Madrid. Fostul premier al României susţine că are o relaţie de prietenie cu Perez.

Petre Roman a dezvăluit că l-a convins pe Florentino Perez să inveastească într-un centru de fotbal din Bacău. Proiectul a demarat înainte de pandemie, dar s-a întrerupt o dată cu restricţiile impuse.

Eu l-am susţinut de câteva ori atunci când Real Madrid a trecut prin perioade mai dificile. Aşa s-a legat un soi de relaţie. Mă invită la anumite meciuri ca să fiu prezent. I se părea că dacă sunt eu acolo Real Madrid o să joace mai bine.

(n.r. – Florentino Perez) A vrut să creeze cu nişte prieteni, în Bacău, un centru de fotbal, dar nu pentru excelenţă. Ăsta e un exemplu interesant. Am vorbit cu Florentino şi mi-a spus <<Te ajut, dar nu un centru de fotbal de excelenţă. Pe ăsta ţi-l dau eu aici>>. <<Nu, domnule, fă-mi un centru de fotbal în care să vină copiii din familii necăjite, să-i scoţi din mediul ăla necăjit>>.

Am pornit centrul ăsta. Trebuia să fie la Bacău. Am avansat foarte mult. Real Madrid ne dădea tot sprijinul. A venit Covidul peste noi, s-a întrerupt timp de doi ani şi reluarea a fost foarte dificilă, pentru că între timp tot ceea ce gândisem noi ca centru sportiv… Asta mi s-a părut interesant ca filosofie, pentru că Real Madrid e recunoscută ca formă de vârf, care aduce mulţi bani. Fotbalul e un mijloc de a scoate copiii din sărăcie. Real Madrid este un club care dă dovadă umanism prin astfel de proiecte„, a spus Petre Roman la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și