Închide meniul
Foto

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac răsuflă uşurată. Ce a păţit agresorul care a bătut-o crunt într-o cameră de hotel

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2023, 15:22

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac răsuflă uşurată. Ce a păţit agresorul care a bătut-o crunt într-o cameră de hotel

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac răsuflă uşurată. Ce a păţit agresorul care a bătut-o crunt într-o cameră de hotel

Laurette, mesaj pentru urmăritorii ei / Instagram

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac răsuflă uşurată, la doi ani după ce a fost bătută crunt într-o cameră de hotel. Laurette Atindehou a anunţat, pe reţelele sociale, ce a păţit agresorul ei. Frumoasa mulatră a anunţat că judecătorii au făcut dreptate în cazul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta logodnică a lui Magaye Gueye a trecut prin clipe de coşmar. Omul de afaceri Marian Tătic este bărbatul care ar fi lovit-o cu brutalitate, în 2021. A fost un scandal uriaş atunci. Vedeta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a suferit răni la ambii genunchi. În urma încăierării a fost şi muşcată de mână.

Prietena de suflet a lui Ion Ţiriac răsuflă uşurată, la doi ani după ce a fost bătută crunt

Laurette le-a transmis urmăritorilor ei de pe reţelele sociale că agresorul ei a primit închisoare cu executare.

Când Dumnezeu este alături de tine, cine poate fi împotriva ta??? Astăzi am câștigat prima bătălie, am ieșit învingători în procesul de agresiune și lipsire de libertate după aproape doi ani de suferință, procurorul a dispus închisoare cu executare pentru agresor.

Totul se întâmplă cu un motiv în viață, învață de la viață să faci din întâmplările urâte o forță și să lupți până în pânzele albe pentru adevărul tău, atunci când oamenii te defăimează, tu luptă și nu te uita înapoi.

Reclamă

Mereu adevărul va ieși învingător! Îți mulțumesc, Doamne, prietenul meu bun, tatăl meu din ceruri și creatorul universului pentru biruința de astăzi, mulțumesc ca m-ai ținut pe brațele tale puternice și nu m-ai lăsat să cad atunci când oamenii m-au blamat, hulit și defăimat. Lăudat sa fie numele tău Amin!”, a scris Laurette pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram


A post shared by Laurette Atindehou Innocencia (@laurette_atindehou)

Reclamă 4 / 0/3

Laurette a avut atunci mai multe probleme medicale: cefalee, vertij, traumatism la nivelul capului, hematom epicranian parte dreaptă, durere și inflamație mamară stângă, endurație implant mamar, edem pe membrele pelvine, prezintă dermabraziuni genunchi bilateral și cot drept. Incidentul a avut loc în camera unui hotel din Centrul Vechi. Laurette a mers atunci la IML şi l-a denunţat poliţiei pe agresor.

Laurette Atindehou a explicat atunci ce s-a întâmplat

După ce a dat declaraţii la Poliţie, Laurette a oferit detalii incredibile despre cele întâmplate.

Nu există așa ceva, referitor la sume de bani. În ultimul mesaj pe care i l-am scris i-am spus să ne întâlnim, dar într-un loc în care să nu avem probleme. Am căzut în plasa lui și acolo s-a schimbat total și… din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. S-a întâmplat să îmi ceară ceva, eu nu am fost de acord și mi-a spus: ‘de ce crezi că ai venit aici?’

Mi-a propus întâi să vin la el acasă, dar mi s-a părut ceva ciudat, așa că i-am spus să ne vedem în Pipera. Eu, toate dovezile pe care le am, o să le depun la dosar. O să facem o plângere penală. A început să mă lovească, m-a tras de păr, m-a dus să mă închidă în baie, a încercat să mă bage cu capul în closet, am încercat să fug și nu am reușit.

Eu am fost mușcată de mână pentru că m-am târât spre ușă, să pot să întorc cheia, el era peste mine cu toată forța. Când a văzut că am pus mâna pe cheie, m-a mușcat, era plin de sânge la gură, ca un canibal. Oricare ar fi fost motivul, nu există să iei în asemenea hal o femeie la bătaie. Dacă nu venea Poliția, mă omora„, a spus Laurette, la Antena Stars.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette și Țiriac au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

Reclamă

Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Recomandări
  • Prietena de suflet Ion Ţiriac răsuflă uşurată
  • Mesajul postat de Laurette Atindehou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și