Închide meniul

Prietenul lui Ion Țiriac, mesaj sfâșietor după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu a fost suficient să-i aud vocea la telefon”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 februarie 2023, 17:51

Prietenul lui Ion Țiriac, mesaj sfâșietor după ce a fost eliberat din închisoare: „Nu a fost suficient să-i aud vocea la telefon

Cât de bogat este Ion Țiriac. Averea pe care o deține fostul jucător de tenis

Ce avere a ajuns să aibă Ion Ţiriac / Hepta

Boris Becker (55 de ani), prietenul lui Ion Țiriac, a transmis un mesaj sfâșietor după ce a fost eliberat din închisoare la finalul anului 2022. Fostul mare jucător de tenis, de 6 ori câștigător de Grand Slam, s-a întors acasă, în Germania, după ce a stat 8 luni în spate gratiilor. Fostul elev al miliardarului român Ion Țiriac s-a bucurat enorm să-și revadă fiul, Amadeus, și a împărtășit emoția cu fanii săi din mediul online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boris Becker a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare în Marea Britanie, în 2022, pentru 3 capete de acuzare. El a fost găsit vinovat pentru înstrăinarea de proprietăți, nedezvăluirea averii şi ascunderea datoriilor.

Prietenul lui Ion Țiriac, mesaj sfâșietor după ce a fost eliberat din închisoare

În cele din urmă, Becker a fost eliberat din închisoare după numai 8 luni. Germanul a fost inclus într-un program accelerat, în urma căruia străinii care comit infracțiuni în Marea Britanie sunt extrădați în țările lor de origine, pentru a elibera închisorile britanice.

Boris Becker, cel pe care Ion Țiriac l-a antrenat și l-a impresariat, a postat în cursul acestei săptămâni o fotografie cu fiul său, Amadeus. Fostul mare campion din tenis a dezvăluit momentele dificile prin care a trecut atunci când îi auzea vocea băiatului său doar la telefon, din închisoare.

„Nu ne-am văzut de peste 10 luni din cauza circumstanțelor mele. Nu a fost suficient să-i aud vocea la telefon și nu pot descrie în cuvinte senzația de a-l ține din nou în brațe”, a fost mesajul lui Boris Becker, pe contul de Instagram, alături de o fotografie alături de fiul său, Amadeus.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Boris Becker (@borisbeckerofficial)

Ion Țiriac a vorbit cu Boris Becker în timp ce germanul se afla în închisoare

Ion Țiriac i-a fost antrenor lui Boris Becker în primă fază, iar ulterior i-a devenit manager. Cei doi au rămas în relații bune de prietenie, iar miliardarul român l-a contactat pe german în timp ce acesta se afla în spatele gratiilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a spus prin mesaj că primele zile au fost extrem de grele și că închisoarea era foarte bine păzită, dar lucrurile începeau să devină mai bune”, a spus Ion Țiriac în vara lui 2019, citat de tennismajors.com.

În urmă cu ceva timp, Ion Țiriac a vorbit despre atașamentul uriaș pe care îl are față de Boris Becker. Omul de afaceri român a declarat că, la nevoie, ar fi dispus să-i vireze germanului în conturi o sumă uriașă:

„Boris Becker face parte din viața mea. Dacă are nevoie de 10 milioane de euro, îi voi da imediat această sumă”, spunea Ţiriac, în 2018, despre cel care a câştigat în carieră 6 turnee de Grand Slam.

Boris Becker a fost ajutat în carieră de Ion Ţiriac. Magnatul român i-a fost manager celui care la 17 ani reuşea să câştige turneul de la Wimbledon.

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare

Boris Becker a dat lovitura la o lună după ce a ieşit din închisoare! Becker s-a întoars la Eurosport, în calitate de consultant pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al sezonului.

Condamnat la sfârşitul lunii aprilie de justiţia engleză la doi ani şi jumătate de închisoare pentru infracţiuni financiare, fostul număr 1 mondial a fost eliberat pe 15 decembrie, după opt luni de detenţie şi a fost expulzat din Regatul Unit.

Avocatul său a explicat că Becker, acum în vârstă de 55 de ani, „şi-a ispăşit pedeapsa” şi „nu face obiectul niciunei restricţii penale în Germania”.

Reclamă

„Sunt încântat că Boris Becker se întoarce la echipa noastră Eurosport pentru Australian Open. Din 2017, Boris este parte integrantă a transmisiunilor de tenis de la Eurosport”, a declarat Jochen Gundel, unul dintre managerii filialei germane a Warner Bros Discovery, compania-mamă a canalului.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță Vezi toate știrile
Citește și