Închide meniul
Foto

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce s-a afişat cu noul iubit: „Un bărbat puternic din naştere”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 februarie 2023, 14:16

Reclamă
Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce s-a afişat cu noul iubit: „Un bărbat puternic din naştere”

Anamaria Prodan

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce s-a afişat cu noul iubit. Anamaria Prodan a postat prima imagine cu ea şi nou iubit pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a preferat să păstreze o doză mare de mister în ceea ce priveşte înfăţişarea noului iubit şi i-a acoperit faţa cu un emoticon. Totodată, Anamaria Prodan a garantat că viaţa sa privată va fi una extrem de discretă de acum înainte.

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce s-a afişat cu noul iubit

”Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru mine în toți acești ani”, ne-a mai declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro.

Sursa: Instagram Anamaria Prodan

Reclamă

Cum a reacționat Bebeto când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale

Anaamria Prodan susține că Sarah, Rebecca și Bebeto au avut reacția pe care vedeta o aștepta, atunci când l-au cunoscut pe acesta. Anamaria susține că cei trei copii au ajuns foarte ușor să îl adore pe cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața Anei. ”Copiii mei îl adoră, este un om minunat”, a fost anunțul clar făcut de Prodan.

”Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu. Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei.

Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, cadou de 200.000 de dolari de la iubitul bogat

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan a primit un cadou în valoare de 200.000 de dolari de la iubitul bogat din Dubai, cel care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața impresarei.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari!

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

Tot la finalul lui 2022, vedeta a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid Vezi toate știrile
Citește și