Închide meniul
Foto

Primele imagini de pe patul de spital cu românul care a stat în comă 55 de zile: „M-a maltratat! Am fost cusut în nări”

Antena Sport Publicat: 20 octombrie 2022, 17:47

Reclamă
Primele imagini de pe patul de spital cu românul care a stat în comă 55 de zile: „M-a maltratat! Am fost cusut în nări”

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă

Daniel Onoriu a stat 55 de zile în comă / observatornews.ro

Au apărut primele imagini de pe patul de spital cu Daniel Onoriu, românul care a stat în comă 55 de zile. Pilotul de 44 de ani s-a aflat la un pas de moarte după ce operația de micșorare a stomacului, realizată în Turcia, a eșuat. Onoriu a stat 4 luni la Terapie Intensivă, în România, iar medicii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anul trecut, Daniel Onoriu a apelat la operația de micșorare a stoamacului, la o clinică privată din Turcia, însă medicii i-au greșit intervenția chirurgicală. În urma erorii, a fost declanșată o hemoragie internă care aproape l-a ucis pe pilotul român.

Primele imagini de pe patul de spital cu românul care a stat în comă 55 de zile

Onoriu a fost internat de urgență la Spitalul Floreasca din București, unde a stat în comă aproape două luni.

„Am fost mort 99.9%, dar Dumnezeu mi-a dat viață!”, a povestit Daniel Onoriu, care în această săptămână a hotărât să publice în premieră imaginile cu el de la Terapie Intensivă (VEZI FOTO AICI – atenție, imagini cu puternic impact emoțional!).

„Vreau să vă arăt tuturor prin ce chinuri cumplite am trecut din cauza medicului turc, care m-a maltratat!”, a fost mesajul sfâșietor transmis de Daniel Onoriu, la 9 luni după ce și-a revenit din comă.

Reclamă

Onoriu s-a trezit din comă în luna ianuarie a acestui an. Pilotul i-a dat în judecată pe medicii din Turcia.

„Asta înseamnă 55 de zile în comă și 4 luni în pat la Terapie Intensivă. Asta înseamnă să fii copil iubit de Dumnezeu și protejat de El însuși. Sunteți milioane de oameni care v-ați rugat la Dumnezeu pentru viața mea. Iar el mi-a dat viață!

Vă mulțumesc, familia mea și tuturor celor care ați donat sânge! Vă mulțumesc că mă iubiți și că v-a păsat de mine… nu am vrut să postez pozele astea, dar le postez pentru că vreau să vă arăt tuturor prin ce chinuri cumplite am trecut din cauza medicului turc, care m-a maltratat!

Reclamă 4 / 0/3

Am fost cusut în nări ca să-mi țină furtunul, care scotea puroi! Luam nouă antibiotice pe zi, iar unul din ele costa 1000 euro! Am fost mort 99.9%, dar Dumnezeu mi-a dat viață!„, a fost anunțul lui Daniel Onoriu, citat de Click.

Daniel Onoriu, prima reacţie după cele 55 de zile în care a stat în comă

Pe 27 ianuarie s-a trezit din comă şi, în cele din urmă, a ajuns acasă. La scurt timp după ce a scăpat din ghearele morții, pilotul le-a transmis un mesaj fanilor care au donat sânge şi s-au îngrozit în toată această perioadă.

În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viața am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kilograme în plus pe care le aveam erau singura mea problemă. Am ales cea mai ‘simplă’ și ‘la modă’ metodă de slăbire: gastric sleeve (operație de micșorare a stomacului).

Nici prin gând nu îmi trecea că am să intru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpănă. Nu există scară de măsurare sau termen de comparație!

Un simplu scroll pe Facebook și o reclamă la o clinică mi-a captat atenția. Următoarea zi, aveam și programare stabilită acolo. Se pare că hotărârile de moment nu sunt întotdeauna cele mai înțelepte!

Pe lângă faptul că plătești cu sume mari de bani, poți să plătești chiar și cu viața! Nu știu a cui a fost vina! A mea, că am avut încredere sau a medicului ce m-a operat (măcelărit).

Azi sunt aici! Printre voi: familie, prieteni, oameni! Azi și mereu am să vă mulțumesc! Pentru susținerea voastră în rugăciuni și gânduri bune. Pentru că ați mers și donat sânge, pentru că v-ați interesat de starea mea de sănătate! Ce vă doresc? Să nu treceți prin ce am trecut eu și familia mea și multă sănătate!”, a transmis Daniel Onoriu pe contul său de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și