Închide meniul

„Prinţişorul Craiovei” a răbufnit! Adrian Mititelu Jr., replică pentru cei care l-au contestat pentru extravaganţele sale. „Fiecare face ce vrea”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 septembrie 2021, 16:13

Reclamă
„Prinţişorul Craiovei a răbufnit! Adrian Mititelu Jr., replică pentru cei care l-au contestat pentru extravaganţele sale. „Fiecare face ce vrea

Instagram Adrian Mititelu Jr

Adrian Mititelu Jr. a făcut o nouă extravaganţă, la împlinirea vârstei de 25 de ani. Şeful lui FCU Craiova 1948 şi-a achiziţionat un ceas extrem de scump în urmă cu câteva zile. Gurile rele spun că Rolex-ul model limitat ar costa 60.000 de euro, dar „Prinţişorul Craiovei” neagă cu vehemenţă. Mai mult, a răbufnit şi la adresa celor care i-au contestat achiziţiile extravagante.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, contraatac la adresa contestatarilor

Adrian Mititelu Jr. rupe tăcerea. „Prinţişorul Craiovei” dezvăluie că este un iubitor al ceasurilor şi că are mai multe în colecţia sa. „Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea.

Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place. Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform cancan.ro.

Adrian Mititelu Jr., fan al petrecerilor extravagante

Pe lângă pasiunea pentru fotbal, Adrian Mititelu Jr. mai este și un iubitor de petreceri. Cu ocazia Paștelui, tânărul s-a distrat alături de prietenii săi, în club, la Mamaia, după o lungă perioadă în care restricțiile nu au mai permis ca viața să decurgă normal. A fost contestat imediat pentru banii cheltuiţi pe şampanie.

„Fac următoarele precizări:

Reclamă

În localul respectiv și nu numai, ci în majoritatea localurilor din Mamaia, orice băutură se aduce cu acele artificii mici, de la vin, vodcă, până la șampanie.

Nu a cerut nimeni să se aducă băutura pe imnul Champions League, dacă v-ați interesa, mari jurnaliști ai vremii ce sunteți, asta este melodia specifică localului pentru aducerea băuturii la masă.

Datorită vremurilor restricționate pe care le trăim de un an și jumătate, vremuri ce pe toți ne-au afectat, măcar satisfacția sărbătoririi Paștelui și 1 Maiului în aceeași zi să putem să o avem! Invidia este la un nivel fără margini în această țară!”, a transmis finanţatorul lui FCU Craiova 1948 la momentul respectiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și