Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB | Atac incredibil al ultraşilor FC U Craiova 1948 la Adrian Mititelu Jr.: „Maimuţoiul cu aere de patron îşi bate joc de club!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 septembrie 2021, 11:43

FC U Craiova 1948 – FCSB | Atac incredibil al ultraşilor FC U Craiova 1948 la Adrian Mititelu Jr.: „Maimuţoiul cu aere de patron îşi bate joc de club!

Adrian Mititelu Jr, anunț despre scandalul cu Cristi Săpunaru

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

Fanii sunt nervoşi din cauza rezultatelor modeste din acest start de sezon, dar şi a modului în care Adrian Mititelu Jr. conduce clubul. Cei din Peluza Sud 1997 fac apel la fanii echipei să vină în număr cât mai are la stadion la derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atac incredibil al ultraşilor FC U Craiova 1948 la Adrian Mititelu Jr.

Sâmbătă, începând cu ora 20:00, Știința întâlnește FCSB, iar ca la orice meci împotriva unei echipe din capitală stadionul trebuie să erupă iar adversarii trebuie să înțeleagă încă de la început ca au ajuns în capitala suporterilor. Ne vedem începând cu ora 17:00 în Centrul Vechi de unde vom pleca organizat spre stadion. Nu uitați, pentru prezența pe stadion este necesară dovada vaccinării, a unui test negativ sau a trecerii prin boală.

(…) Știm, echipa nu arată deloc așa cum am fi vrut, jucătorii nu arată atitudine și devotament, Mititelu și maimuțoiul cu aere de patron își bat in continuare joc de club, dar este datoria noastră să cântăm pentru cel mai de preț club din România. Poate să plouă, să fie vânt, să moară o lume întreagă, să fie ziua cea mai neagră, noi pentru Știința vom cânta indiferent de situație„, au transmis ultraşii.

Adrian Mititelu Jr. e în conflict şi cu fanii Universităţii Craiova

Adrian Mititelu Jr. se află în conflict, în această perioadă, şi cu ultraşii Universităţii Craiova, marea rivală din oraş. Ultraşii Universităţii Craiova i-au acuzat pe cei de la FC U Craiova 1948 că îşi cumpără singuri bilete pentru partida cu FCSB. Adrian Mititelu Jr., cunoscut şi ca „Prinţişorul Craiovei”, le-a oferit o replică dură.

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit

Nu este nimic adevărat din afirmaţiile celor de la Peluza ANRP. FC U Craiova nu apelează la practicile celor de la CSU din anii trecuți. Această gașcă intitulată peluză este de fapt o adunătură de foști angajați ai familiei mele şi ai clubului nostru, actuali angajaţi ai lui Mihai Rotaru sau prin cadrul clubului pe care îl susţin, câțiva chiulangii de liceu şi câţiva administratori de bloc de prin Craioviţa Nouă.

Reclamă

FC U Craiova 1948 are derby cu FCSB

Echipa lui Adrian Mititelu Jr. are meci tare cu FCSB. Echipa lui Edi Iordănescu vine după victoria uriaşă din derby-ul cu Dinamo şi nu concepe alt rezultat decât victoria. Acest rezultat i-ar putea fi fatal lui Adrian Mutu. FC U Craiova 1948 nu a mai câştigat de 4 meciuri în Liga 1.

Potrivit sursei citate, Adrian Mutu ar putea fi înlocuit cu Mircea Rednic. „Puriul” s-ar afla în negocieri și cu Dinamo, astfel că Mititelu Jr. are concurență în lupta pentru semnătură. În acest moment, FC U Craiova ocupă locul 12 în Liga 1, cu 8 puncte adunate după tot atâtea meciuri. Oltenii au un golaveraj negativ, 7-9.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și