Închide meniul

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă! Unde a fost surprins Adrian Mititelu Jr. S-a schimbat total

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 14 septembrie 2021, 9:24

„Prinţişorul Craiovei, o nouă aroganţă! Unde a fost surprins Adrian Mititelu Jr. S-a schimbat total

Instagram Adrian Mititelu Jr

„Prinţişorul Craiovei” surprinde la fiecare apariţie publică. Nici de această dată, Adrian Mititelu Jr. nu se dezminte. Şeful celor de la FCU Craiova 1948 se pregăteşte serios pentru următorul meci al echipei pe care o finanţează. Nou-promovata joacă un meci crucial sâmbătă, de la ora 20.00, contra celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei”, o nouă aroganţă!

Deşi toţi oltenii sunt în febra meciului, „Prinţişorul Craiovei” încearcă să îşi ascundă emoţiile. A postat pe Instastory un filmuleţ în care se află la birou, cu noul său look, tuns scurt. Pe fundal se aude o piesă la modă din muzica electronică, foarte la modă în generaţia tânără. Este vorba despre GrainA4 de olyamooure.

„Prinţişorul Craiovei”, extravaganţe pe bandă rulantă

Adrian Mititelu Jr. şi-a achiziţionat un ceas extrem de scump în urmă cu câteva zile. Gurile rele spun că Rolex-ul model limitat ar costa 60.000 de euro, dar „Prinţişorul Craiovei” neagă cu vehemenţă. Mai mult, a răbufnit şi la adresa celor care i-au contestat achiziţiile extravagante.

Adrian Mititelu Jr. rupe tăcerea. „Prinţişorul Craiovei” dezvăluie că este un iubitor al ceasurilor şi că are mai multe în colecţia sa. „Ceasul cu care m-am afișat, în primul rând, nu costă 60.000 de euro, dar nici nu pot să spun care a fost prețul lui. Am mai multe ceasuri, sunt niște bunuri, până la urmă, dar, dacă nu ești pasionat, nu poți să-ți cumperi, oricât de mulți bani ai avea.

Niciodată nu mi-a plăcut lauda, consider că fiecare își cumpără ce vrea, ce își permite, ce îi place. Eu îmi cumpăr un lucru dacă îmi place foarte mult. Mai am lucruri de valoare, dar cred că orice om are, în limitele sale. Nu îmi place să epatez, dar îmi place să port exact ceea ce mă reprezintă, fie că vorbim aici de bijuterii, haine, încălțări. Fiecare om are stilul lui. Așa și eu, am stilul meu și imaginea mea e fix așa cum vreau să fie”, a spus Adrian Mititelu Jr., conform cancan.ro.

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” Vezi toate știrile
Citește și