Închide meniul

Propaganda de la Moscova „loveşte” din nou. Mesaj incredibil despre Vladimir Putin, în plin război în Ucraina

Reclamă

Publicat: 16 mai 2022, 9:04

Propaganda de la Moscova „loveşte din nou. Mesaj incredibil despre Vladimir Putin, în plin război în Ucraina

Vladimir Putin este cel mai criticat om al planetei

Vladimir Putin, în timpul unei parade militare / Profimediaimages

Vladimir Putin e pus la zid de o lume întreagă după ce a declanşat războiul sângeros din Ucraina. Liferul de la Kremlin e considerat principalul responsabil pentru crimele comise de soldaţii ruşi în Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi o lume întreagă îl contestă, Vladimir Putin are susţinătorii săi. Propaganda de Kremlin se foloseşte de oricine pentru a-i schimba imaginea lui Putin. Un ultim exemplu este o declaraţie dată de fostul jucător de hochei, Viacheslav Fetisov. Acesta este un susţinător al lui Vladimir Putin şi membru în Duma de stat.

Fetisov a lăudat contribuţia lui Vladimir Putin în dezvoltarea hocheiului. Acesta este unul din sporturile pe care liderul de la Kremlin le practică.

Viacheslav Fetisov, declaraţie incredibilă despre Vladimir Putin

Desigur, datorită președintelui, se investește mai mult în hochei decât în ​​orice altă țară. Dar nu obținem rezultatele dorite. Principala problemă este lipsa unui sistem și a unui principiu sportiv”, a spus Fetisov, conform sport.ua, care a încercat să îi spele imaginea liderului de la Kremlin.

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA: „I-aş arăta unde îi este locul!”

Vladimir Putin, ameninţat de Jan Blachowicz, un luptător MMA. Jan Blachowicz, un cunoscut luptător MMA din Polonia, a avut un mesaj direct pentru Vladimir Putin. Sportivul polonez a anunţat că este gata să se bată cu liderul de la Kremlin.

Reclamă

Jan Blachowicz este şocat de atrocităţile făcute de ruşi în Ucraina. Luptătorul MMA îi numeşte „asasini” pe soldaţii ruşi trimişi de Vladimir Putin la război.

Totuşi, liderul de la Kremlin rămâne principala ţintă a colosului de 39 de ani.

M-aș lupta cu Putin. I-aș arăta ce vrea lumea întreagă să-i arate – unde îi este locul. În fiecare zi te trezești și verifici pe internet ce s-a întâmplat în Ucraina. Ucrainenii sunt grozavi, fac o treabă excelentă. Nimeni nu se aștepta să se apere atât de puternic. Rușii ucid copii și femei acolo. Nu sunt soldați, ci asasini. Sper să înceteze nebunia asta.

Reclamă 4 / 0/3

Mulți oameni fug de războiul din Ucraina în Polonia. Vărul meu a primit o refugiată însărcinată care locuiește la el acasă. În curând mă voi muta într-o casă mai mare și poate voi pune și eu pe cineva”, a spus Blachowicz, citat de sport.ua.

Vladimir Putin ar avea probleme de sănătate

Întrebările despre sănătatea lui Putin continuă să circule după ce președintele rus a ratat iubitul său meci anual de hochei pe gheață. Liderul de la Kremlin a apărut în schimb într-un videoclip cu urme misterioase pe față.

Putin s-a retras din tradiționalul meci Night Hockey League în care era „așteptat” să concureze. Prima ediție a meciului de gală a avut loc în 2011. Pe gheață se înfruntă foști jucători din NHL, oligarhi și politicieni.

Vladimir Putin, cu vânătăile la vedere

Putin nu a participat anul acesta. În schimb, președintele rus a transmis un mesaj video dintr-un resort din orașul Sochi, informează East2West News, citat de New York Post. În videoclip se pot observa mai multe pete negre pe obrajii lui Vladimir Putin, care au fost mascate de machiaj, dar nu în totalitate.

„Vă doresc mult noroc în luptele voastre de gheață și toate cele bune. Și așa cum se spune, ‘Fie ca cei mai buni să câștige’„, a spus Putin, în mesajul său.

O sursă din Moscova a declarat pentru presa locală că jocul Night Hockey League „a fost întotdeauna o referință în programul lui Vladimir Putin și că trebuie să fie ceva în neregulă pentru ca el să nu se prezinte”.

Regional Kuban News a relatat că „era de așteptat ca Vladimir Putin să joace și pentru Legends of Hockey, la începutul lunii mai”. Secretarul de presă al președintelui Rusiei, Dmitri Peskov, a anunțat că șeful statului nu va mai participa la joc.

Reclamă

Este doar a doua oară în ultimul deceniu când Vladimir Putin lipsește de la meciul de gală. În 2013, acesta a avut o „confruntare simbolică” și a urmărit meciul din tribune. Neprezentarea lui Putin la acea partidă a fost pusă pe seama problemelor de sănătate.

Putin, care are centura neagră la judo, și-a arătat adesea latura sportivă. Președintele Rusiei s-a lăudat în 2021 că hocheiul pe gheață i-a oferit longevitate și s-a folosit de apariția la Night Hockey League pentru a înlătura zvonurile despre sănătatea lui.

„Dacă faci sport, îți extinzi viața, o faci de o calitate mai bună și un sens mai profund”, a spus Putin, potrivit East2West.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și