Închide meniul
Foto

Răsfăţ total pentru fotomodelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Românca s-a bucurat de un lux de nedescris

Publicat: 29 august 2023, 9:48

Reclamă
Răsfăţ total pentru fotomodelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Românca s-a bucurat de un lux de nedescris

Răsfăţ total pentru fotomodelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Alina Vidican şi-a refăcut viaţa cu Claude Senhoreti, după divorţul de Cristi Borcea / Colaj Instagram/AS.ro

A fost un răsfăţ total pentru fotomodelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel. Alina Vidican trăieşte „visul american” după divorţul de fostul patron al lui Dinamo. Românca în vârstă de 39 de ani trece prin momente speciale alături de noul ei soţ şi este în culmea fericirii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care a fost căsătorită între 2011 și 2016 cu fostul patron al lui Dinamo și-a refăcut viața alături de un milionar brazilian. Alina s-a căsătorit cu pilotul de curse Claude Senhoreti şi în weekend au sărbătorit doi ani de căsnicie.

Răsfăţ total pentru Alina Vidican, fotomodelul părăsit de Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel

Senhoreti şi-a dus soţia într-un loc spectaculos. Cei doi s-au cazat într-un hotel de cinci stele din Palm Beach. Acolo preţul unei camere, pentru o noapte, costă peste 1.000 de euro. Au fost înconjuraţi de lux şi opulenţă, după cum s-a putut vedea din imaginile postate pe reţelele sociale.

Claude a şi avut un mesaj pentru Alina Vidican, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). „Aniversare fericită, iubita mea. 2 ani se simt ca şi 20„, a glumit brazilianul.

Mesajul primit de fosta soţie a lui Cristi Borcea de la milionarul brazilian
Mesajul primit de fosta soţie a lui Cristi Borcea de la milionarul brazilian

În 2021, Claude Senhoreti şi Alina Vidican au avut parte de o nuntă de senzaţie. Milionarul brazilian a venit la eveniment chiar în maşina de curse în care concurează. I-a făcut româncei un cadou de nuntă pe măsură. I-a cumpărat un Lamborghini Murcielago, al cărui preț este estimat la 450.000 de dolari. A parcat bolidul chiar în parcarea sălii de evenimente exclusiviste din Boca Raton.

Reclamă

Transformare spectaculoasă a Alinei Vidican

Alina Vidican a suferit o transformare spectaculoasă şi pare a fi de nerecunoscut faţă de cum arăta în perioada în care era căsătorită cu „Leonidas” din Ştefan cel Mare.

Românca a ajuns pe mâna medicilor esteticieni și a plătit nu mai puțin de 40.000 de euro pentru diferite operații. Și-a mărit sânii, și-a operat nasul, și-a injectat pomeții și și-a mărit buzele cu acid hialuornic. Diferențele sunt mai mult de vizibile, dacă ne uităm la cum arăta în momentul nunții cu Cristi Borcea.

Alina Vidican a fost cea de-a doua soţie a lui Cristi Borcea. Fostul fotomodel are doi copii cu omul de afaceri, pe George Alexandru şi pe Gloria. Borcea mai are trei copii cu actuala soţie, Valentina Pelinel: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu. În total, are 9 copii cu 4 femei.

Reclamă 4 / 0/3

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și Claude Senhoreti

48 de ani are Claude, care este proprietarul unei afaceri de succes în Miami. Alina Vidican l-a întâlnit în momentul în care îşi cumpăra, cu 200.000 de euro, un Ferrari. A fost dragoste la prima vedere, au anunțat cei doi.

Alina Vidican a divorţat de cinci ani de Cristi Borcea. Ea trăieşte la Miami, alături de cei doi copii pe care îi are cu fostul patron al lui Dinamo. Alina şi Claude sunt împreună încă de când sud-americanul era căsătorit. Acesta a divorţat abia în 2020, când a pus capăt unei căsnicii de 7 ani.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și