Închide meniul

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin? Răspunsul dat pe loc de cel care îl cunoaște cel mai bine

Reclamă

Publicat: 12 martie 2022, 9:20

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin? Răspunsul dat pe loc de cel care îl cunoaște cel mai bine

Război în Ucraina | Cum poate fi oprit Vladimir Putin?

Profimedia Images

„Putem observa acțiunile comune ale țărilor din Vest la o scară fără precedent. Le sunt profund recunoscător partenerilor noștri internaționali pentru asta. Ce altceva mai pot face și ar trebui să facă? Cred că tot ce le cer Ucraina, poporul ucrainean și președintele Ucrainei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putin țintește toate țările care au democrație, libertate și independanță. Așa că toate țările libere din această lume sunt potențiale ținte. Dacă Ucraina împreună cu susținătorii ei nu reușesc să-l oprească pe Putin, nimeni nu știe ce va urma”, conform Forbes Ucraina.

Război în Ucraina | Rinat Ahmetov și-a pierdut peste 70% din avere!

Miliardarul Rinat Ahmetov (55 ani) și-a pierdut peste 70% din avere din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina. Patronul lui Șahtior Donețk a primit o lovitură de miliarde de euro.

Potrivit Forbes, averea patronului lui Șahtior Donețk ar fi scăzut la doar 2 miliarde, ceea ce reprezintă o pierdere de peste 70% din averea sa, estimată la 8 miliarde de euro.

Rinat Ahmetov: Sunt în Ucraina și nu voi pleca

„Toate firmele noastre se concentrează în aceste momente pe sprijinirea oamenilor. Fundația pe care am înființat-o încearcă să ofere apa, mâncare și medicamente în zonele dificile. Am ajutat și armata cu tot ce ni s-a cerut.

Reclamă

Sunt în Ucraina și nu voi pleca. Împărtășesc aceleași sentimente cu toți ucrainenii: abia aștept să obținem victoria în acest război. Apoi vom începe să reconstruim o țară mai fericită și mai prosperă. Voi pune la dispoziție tot ce am pentru a ne îndeplini acest țel.

Putin țintește țările democratice, unde vede libertate. Întreaga lume e o țintă pentru el. Dacă Ucraina nu reușește să îl oprească, nimeni nu știe cine va urma”, a declarat Ahmetov, pentru sursa citată.

Mircea Lucescu nu îşi poate retrage cinci milioane de dolari din băncile din Ucraina

Mircea Lucescu a trecut prin momente teribile după ce Vladimir Putin a declanşat războiul în Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev a petrecut o noapte printre bombardamente şi s-a întors cu greu în ţară. A ajutat mai mulţi jucători de la echipa lui şi de la rivala Şahtior să treacă graniţa.

Reclamă 4 / 0/3

Jurnaliştii ucraineni au dezvăluit că tehnicianul român de 76 de ani a primit şi o importantă lovitură financiară. Din cauza incidentelor nu a putut să îşi scoată din conturi o sumă uriaşă. Nu l-au mai interesat banii în momentul în care a fugit din calea ruşilor.

„În momentul de față, Lucescu are probleme financiare serioase în Ucraina. 5 milioane de dolari americani au fost efectiv blocați în conturile sale din băncile ucrainene. Mircea a avut probleme cu retragerea banilor din Ucraina.

S-a discutat de asta încă din 2016, când a părăsit-o pe Şahtior. Guvernul ucrainean a impus mai multe restricții care se aplică sectorului bancar, inclusiv una care nu permite unei persoane să retragă mai mult de 500.000 de dolari în decursul unui an calendaristic.

Președintele lui Dinamo Kiev, Igor Surkis, care are o influență semnificativă în țară, a promis că îl va ajuta pe Lucescu cu retragerea banilor câștigați anterior din Ucraina. Totuşi, din cauza războiului, totul s-a blocat și până acum perspectivele rămân vagi„, anunţă sport.ua.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și