Închide meniul

Război în Ucraina | „Iadul se va declanşa asupra agresorului”. Anunţul de ultimă oră făcut de Ministerul Apărării din Ucraina

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 martie 2022, 17:54

Război în Ucraina | „Iadul se va declanşa asupra agresorului. Anunţul de ultimă oră făcut de Ministerul Apărării din Ucraina

Imagini teribile din Ucraina

Profimedia Images

Război în Ucraina. Mai mulţi sportivi ucraineni au luat puşca în mână şi luptă împotriva ruşilor trimişi de Vladimir Putin pentru a ocupa Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kirill Budanov, director în Ministerul Apărării, susţine că aceştia, împreună cu vânători şi soldaţii ucraineni îşi vor vâna adversarii în păduri, după venirea primăverii.

„Luptătorii noştri, forţele noastre speciale, chiar şi vânătorii noştri vor începe să vâneze amicul în păduri, cu arme. Primăvara va veni curând, pădurile vor înverzi şi iadul se va declanşa asupra agresorului”, a spus Budanov, citat de new.sport.ua.

Război în Ucraina | Roman Abramovich, primit la negocierile de pace

Roman Abramovich ar putea să fie implicat în negocierile pentru restabilirea păcii între Rusia și Ucraina. Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, și-a dat acordul ca oligarhul rus să participe la discuții.

”Este un risc mare pentru el. Dar a spus ‘Vreau să fac ceva’. Putin este imprevizibil și poate să se înfurie, întotdeauna e ceva riscant. Asta atrage multă atenție, ceea ce e periculos”, a declarat un apropiat al lui Vladimir Putin, potrivit sursei citate.

Reclamă

Roman Abramovich, apropiatul lui Vladimir Putin

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski l-ar fi îndemnat pe omologul american Joe Biden, într-o convorbire telefonică recentă, să nu îl sancţioneze pe Roman Abramovich, deoarece miliardarul rus ar putea fi un mediator util în negocierile de pace cu Moscova.

Abramovich a fost considerat mereu un apropiat al lui Vladimir Putin, în perioada de război în Ucraina, motiv pentru care a şi avut de suferit în ultima lună. Este nevoit să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni al clubului Chelsea, pe care îl scosese la vânzare cu 3 miliarde de dolari.

Abramovich, apărat de Volodimir Zelenski

Război în Ucraina. La începutul lunii martie, oficiali din cadrul Departamentului de Trezorerie al SUA au elaborat un set de sancţiuni în urma invaziei ruse în Ucraina, care îl viza pe Roman Abramovich.

Reclamă 4 / 0/3

Când a sosit momentul ca sancţiunile să fie anunţate, odată cu cele impuse de Marea Britanie şi de UE, Consiliul Naţional de Securitate al Casei Albe a transmis Departamentului Trezoreriei să nu le pună în aplicare, motivul fiind acela că preşedintele Ucrainei Volodimir Zelenski i-a solicitat preşedintelui american Joe Biden să amâne sancţionarea oligarhului, care s-ar putea dovedi important în negocierile de pace cu Rusia, potrivit unor surse apropiate situaţiei.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și