Închide meniul

Rebecca, fata Anamariei Prodan, atac direct la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 ianuarie 2022, 15:18

Rebecca, fata Anamariei Prodan, atac direct la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci

Anamaria Prodan, anunţ teribil despre Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a divorţat de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

Reghe se află în plin scandal cu mama Rebeccăi, Anamaria Prodan, iar copiii au fost prinşi la mijloc. Fetele din prima căsnicie a agentului nu vor să mai audă de cel pe care l-au considerat mulţi ani „soarele familiei noastre”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Când voi juca împotriva lui? Să câștige cel mai bun! Să sperăm că va mai fi în funcție până atunci. Îi doresc noroc și toate cele bune. Pentru mine, domnul Reghecampf este departe de ce a fost. Faptul că a pășit într-o altă lume mă întristează, pentru că el era soarele familiei noastre”, a spus Rebecca, citată de Transfery.

Probleme uriaşe la Academica Clinceni!

Problemele mari continuă pentru Academica Clinceni. Nu mai puţin de patru jucători şi-au reziliat contractele cu ilfovenii, la intrarea în noul an.

Michael Omoh, Nichita Patriche, Paul Pîrvulescu şi Florin Achim sunt cei patru fotbalişti care au plecat deja de la Academica Clinceni, echipă care se apropie de dezastru. În cazul lui Achim, acesta mai are contract cu echipa până la 31 ianuarie, fiind tentat să îl încheie.

Echipa de play-off care profită de situaţia explozivă de la Academica este Botoşani. Moldovenii îl vor transfera pe Omoh, jucătorul de 30 de ani cotat la 250.000 de euro. El a marcat un gol în cele 19 meciuri disputate pentru Academica.

Reclamă

Corina Caciuc şi Laurenţiu Reghecampf, primele declaraţii despre copil

Laurenţiu Reghecampf şi Corina Caciuc au vorbit în premieră despre relaţia lor şi despre copilul care urmează să se nască în acest an. Cei doi nu s-au mai ascuns şi au făcut, luna trecută, un pictorial spectaculos. Imaginile apărute în spaţiul public au scos-o din minţi pe Anamaria Prodan, care încă nu a divorţat de antrenorul Universităţii Craiova.

Corina Caciuc ar fi de o lungă perioadă de timp iubita lui Reghecampf. Cei doi s-ar fi întâlnit în Dubai şi acum locuiesc împreună în Bănie. Tânăra de 29 de ani este însărcinată şi urmează să nască un copil la începutul lunii mai.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru apariția miraculoasă a bebelușului nostru și tot ceea ce îmi doresc este ca el să se nască sănătos.

Reclamă 4 / 0/3

Cadourile sunt lucruri efemere, creează o bucurie de scurtă durată. Cel mai minunat cadou este de la Dumnezeu, prin faptul că vom deveni părinți„, a declarat Corina Caciuc pentru fanatik.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și