Închide meniul
Foto

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a rupt tăcerea despre iubitul ei: „Eu nu cred în așa ceva!”

De Antena Sport
Publicat: 20 decembrie 2022, 19:42

Rebecca, fiica cea mare a Anamariei Prodan din căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu, a vorbit despre iubit. Vedeta a făcut un anunț categoric.

Reclamă
Anamaria Prodan şi Rebecca Prodan / Instagram

Rebecca e fiica cea mare a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan şi Rebecca Prodan / Instagram

Rebecca a transmis că nu-i place să vorbească în public despre viața personală. Tânară nu este încântată de imaginea pe care și-au format-o românii despre ea. Fiica Anamariei Prodan preferă să rămână discretă.

Reclamă

Rebecca, fiica Anamariei Prodan, a vorbit despre iubit

„Aici, în România, lumea mă cunoaște mai ales prin spusele mamei! Sau prin ce impresie își face lumea. Eu nu cred în așa așa ceva! Spre exemplu, eu nu vorbesc despre mine, după cum am evitat să vorbesc despre iubitul meu. Nu-mi convin, așadar, poveștile despre mine care nu sunt spuse de mine însămi!”, a spus Rebecca, conform playtech.ro.

Reclamă

Anamaria Prodan a organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale a postat mai multe imagini de la cheful cu 300 de invitați. Impresara a împlinit 50 de ani pe 17 decembrie, dar a început să sărbătorească cu două zile înainte.

Cum era de așteptat, de la petrecere nu au lipsit copiii impresarului: Rebecca Dumitrescu, Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Răspunsul surprinzător dat de Rebecca Dumitrescu la petrecerea Anamariei Prodan

Rebecca, cea care în 2020 era cea mai tânără conducătoare a unui club din Liga 1, i-a făcut și mai multe urări Anamariei Prodan. Fosta patroană de la Hermannstadt a fost vizibil emoționată în timp ce a oferit interviul.

Rebecca Dumitrescu a recunoscut că seamănă mai mult cu tatăl său, fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

(Reporter: Ce îi urezi mamei tale?) Tot ce are și acum, pe noi. O viață lungă, să fie la fel de frumoasă mereu. Să fie iubită, sănătoasă și tot ce e frumos pe lumea asta.
100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?).

(Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu„, a spus Rebecca Dumitrescu într-un interviu pentru AntenaStars.

Sarah Dumitrescu neagă că ar fi suferit operații estetice

Sarah, care joacă baschet la Cal Poly Mustangs, a avut o apriție spectaculoasă. Tânăra asigură că nu a apelat niciodată la medicul estetician.

Nu am nici o intervenție, de nici un fel! M-a distrat. Sunt sportivă de performanță. Nu am timp de așa ceva. Mi se pare jenant să-ți faci operații la vârsta mea. Am văzut și că am extensii și gene! Asta da, am, când am liber. Atât!

La ce viață am eu, nu am timp de prostii. Arăt perfect. Este vorba de genă. Mama arată perfect, frații mei la fel, eu la fel. Suntem unici, frumoși și deștepți. În primul rând, suntem oameni cu O mare. Modestia este pentru alt gen de oameni. Eu știu ce pot și cât sunt de bună. Și muncesc să fiu zilnic mult mai bună”, a declarat Sarah Prodan pentru click.ro.

Și Anamaria Prodan spunea, în trecut, că nu și-a făcut nicio operație estetică. Chiar s-a declarat împotriva acestor procedee de “întinerire”.

 

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea