Închide meniul
Foto

„Regina din Timișoara” face senzație după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului lui Cristi Borcea. Cum se răsfață Denisa

Reclamă

Publicat: 22 februarie 2024, 12:10

„Regina din Timișoara” face senzație după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului lui Cristi Borcea. Cum se răsfață Denisa

"Regina din Timișoara" face senzație după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului lui Cristi Borcea

Denisa a fost într-o relaţie cu Angelo Borcea / Colaj Instagram

„Regina din Timișoara” are apariții răvășitoare în acest an și continuă să facă senzație după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului lui Cristi Borcea. Denisa pare să îl fi uitat definitiv pe Angelo Borcea, cel cu care a fost într-o relație o lungă perioadă de timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa și Anglo Borcea s-au despărțit anul trecut, la scurt timp după ce tânăra a absolvit Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Amândoi și-au șters, de pe rețelele sociale, toate fotografiile în care apăreau împreună.

„Regina din Timișoara” face senzație după ce i-a provocat o dramă amoroasă fiului lui Cristi Borcea

Denisa era răsfățată cu cadouri scumpe de fiul lui Cristi Borcea din prima căsnicie. Totuși, cea care este poreclită „Regina din Timișoara” continuă să fie înconjurată de lux și opulență. Încă din primele zile din 2024 s-a afișat într-o destinație exotică și și-a dat peste cap fanii cu imaginile postate pe plajă (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Mai mult, Denisa pare să își fi găsit fericirea și în dragoste. Tocmai a primit un buchet uriaș de flori. S-a fotografiat cu el în bolidul pe care îl conduce pe străzile din Timișoara.

Flori pentru a fi fericită„, a fost mesajul care a însoțit imaginea de pe Insta Story. Denisa a folosit și un emoji care înfățișează inimi.

Reclamă

Angelo Borcea a evitat să mai posteze pe rețelele sociale. Chiar dacă devenise extrem de activ în perioada relației cu tânăra bănățeancă, s-a schimbat după despărțire. În 2024 nu a postat nicio imagine pe contul său de Instagram pe care are peste 18.000 de urmăritori.

Fost patron al lui Dinamo, Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Melissa Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cristi Borcea a luat o decizie radicală

Cristi Borcea a anunţat pe mâna cui vrea să îşi lase afacerile de milioane de euro pe care le are. Fostul patron al lui Dinamo a vorbit despre moștenitorii imperiului financiar pe care l-a creat. Milionarul în vârstă de 53 de ani le-a cerut ajutorul băieților pe care îi are din prima căsnicie.

Cristi Borcea nu mai este dispus să se implice total în afacerile de zeci de milioane de euro pe care le are. Vrea să se dedice mai mult familiei şi a hotărât să își lase afacerile pe mâinile fiilor săi cei mari. A purtat deja discuții cu Patrick și Coco și i-a anunțat ce îi așteaptă.

(Câți angajați aveți, domnule Borcea?) Peste 2.500. Responsabilitatea… trebuie să le asiguri salariile, niciodată nu am avut întârziere. Nu mai există fără carte de muncă. Fiind societățile puternice, ai credite, am rulaje de sute de milioane de euro.

Coco (n.r. Angelo Borcea) și cu Patrick să ducă mai departe ei (n.r. afacerile). Eu nu o să mă opresc niciodată, dar o să vreau să mă duc din ce în ce mai mult la sport… cea mai mare bucurie a mea este să mă duc la sport, să merg în vacanțe. E prima dată de când mă știu, primul an în care nu apucasem să fac o oră de plajă. Am fost în Abu Dhabi săptămâna trecută și acolo am apucat să fac și eu plajă. Nu a existat la mine așa ceva.

Am avut și o discuție cu băieții, eu din ce în ce o să îmi restrâng implicarea și timpul și trebuie să se implice ei. Gata, eu trebuie să mă bucur de viaţa cu Valentina, de copii, de familie.

Eu iau în jur de 30 de pastile pe zi. Pentru inimă, operația pe cord… iau 3-4… iau și suplimente, magneziu… și de somn iau 2-3-4 pastile de somn. Altfel nu pot dormi. Am insomnie acută, din pușcărie am urmat tratament„, a declarat Cristi Borcea în podcastul „Tare de tot”.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
Vezi toate știrile
Citește și