Închide meniul
Foto

„Regina!” Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum de baie

Publicat: 10 decembrie 2023, 16:44

Reclamă
„Regina!” Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Apariţie electrizantă, în costum de baie

Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial

Imagini spectaculoase cu Mădălina Ghenea / Instagram

Mădălina Ghenea este într-o formă de zile mari şi le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial. Românca în vârstă de 36 de ani şi-a uluit urmăritorii de pe reţelele de socializare cu un clip care a devenit viral. Postarea ei a depăşit deja 40.000 de aprecieri şi are sute de comentarii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghenea şi-a revenit rapid după despărţirea anului. Povestea de iubire dintre cunoscutul model şi jucătorul de tenis Grigor Dimitrov s-a încheiat după mai puţin de cinci luni, perioadă în care au fost mereu sub luminile reflectoarelor.

Mădălina Ghenea le-a aprins imaginaţia fanilor cu ultimul pictorial

Fosta iubită a bulgarului aflat pe locul 14 ATP a făcut un pictorial spectaculos. A îmbrăcat un costum de baie negru, iar imaginile au fost extrem de apreciate. Mădălina Ghenea este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

O sculptură„, „Regina mea!„, „Nu mă pot sătura de tine!„, „Perfecţiune!„, „Cea mai frumoasă” şi „Mădălina nu îmbătrâneşte, este superbă„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de româncă.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Ghenea şi Dimitrov s-au ferit să vorbească despre despărţirea care a venit într-un mod neaşteptat, din moment ce păreau atât de fericiţi împreună. Cei doi şi-au şters, de pe reţelele sociale, toate imaginile „fierbinţi” în care apăreau împreună. Mai mult, nici nu se mai urmăresc pe Instagram.

Unul dintre apropiaţii lui Dimitrov a şi postat un mesaj care nu mai lasă semne de întrebare. „Ne vei lipsi, Madi„, a scris acesta. „Mă tem că se confirmă, da!„, a mai precizat.

Reclamă 4 / 0/3

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea

Secretul frumuseții româncei Mădălina Ghenea a fost dezvăluit de jurnaliștii de la Gazzettta dello Sport. Italienii i-au făcut o amplă descriere modelului de 36 de ani care se iubește cu jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Un fizic asemeni celui pe care îl are Mădălina Ghenea nu se datorează doar ‘Mamei Natură’. Modelului îi place să facă mult sport, atât în sală cât și în aer liber. Nu e greu să o vezi pe stradă plimbându-se în haine sport, cu căști, în timpul plimbărilor sale.

În sala de fitness, pe de altă parte, se antrenează atât cu greutăți, cât și cu greutatea corpului, pentru a-și tonifia picioarele și fesierii. De ceva vreme a descoperit și boxul, un sport pe care îl iubește pentru că îi permite să își lucreze întreg corpul. Este obositor, dar este și distractiv.

Actrița este foarte atentă la nutriție și are grijă să mănânce alimente sănătoase și naturale. Are grijă să bea multă apă pe parcursul zilei, care o ajută să rămână hidratată și să aibă un ten și un păr sănătos. Ocazional face fasting intermitent, pe care nu îl ține pentru a pierde din greutate, ci pentru a-și detoxifia organismul. Mădălina are foarte mare grijă de părul și tenul său. Pentru a avea o piele ca a ei, trebuie hidratată nu doar cu multă apă, ci și folosind diverse creme de față și corp. În plus, vara nu poate lipsi protecția solară.

Mădălina are mare grijă și de coafurile ei. Adoră să se imspire de la Anna Magnani și Sophia Loren, pentru că se simte foarte apropiată de Italia”, a fost analiza făcută de jurnaliștii de la gazzetta.it.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și