Închide meniul
Foto

Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an

Publicat: 17 mai 2024, 10:38

Reclamă
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an

Elena Măţan, momente dramatice în SUA

Elena Măţan este soţia lui Alex Măţan / Colaj Instagram

Elena Măţan este românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Ea s-a mutat în Statele Unite pentru a fi alături de Alex Măţan, cel cu care s-a căsătorit în luna decembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Măţan (24 de ani) a avut un 2023 de neuitat. A cucerit titlul în MLS cu Columbus Crew şi a făcut o nuntă grandioasă cu marea iubire a vieţii lui. El încasează un salariu anual de 450.000 de euro.

Elena Măţan, românca de 26 de ani care i-a înnebunit pe vecini

Elena Măţan trăieşte în lux alături de fotbalistul care a trecut prin momente grele în timpul împrumutului la Rapid. Tânăra care este de o frumuseţe rară (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS) trăieşte „visul american”. Totuşi, vremea din Ohio a dat-o peste cap.

Trei zile plouă, următoarea e cald de poţi să stai la soare, următoarele două zile plouă iar, apoi mai vin 2 de stat la soare. Vreme ca aici nu am mai văzut„, a scris Elena pe contul ei de Instagram.

Elena Măţan a profitat de ultimele zile cu soare şi a făcut plajă pe terasa apartamentului şi i-a „înnebunit” pe vecinii săi. Imaginile postate pe reţelele sociale sunt unele de senzaţie.

Reclamă
Reclamă 4

Soţia lui Alex Măţan a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a etalat tatuajele.

Cât de frumoasă este soţia lui Alexandru Măţan

Elena Măţan este, de mai bine de trei ani, într-o relaţie cu jucătorul lui Columbus Crew. În ziua în care şi-a sărbătorit ziua de naştere, a primit o adevărată declaraţie de dragoste.

La mulți ani, iubire! Îți mulțumesc pentru că mă iubești necondiționat. Te iubesc cel mai mult„, i-a scris Alex Măţan.

Reclamă

Elena Măţan a răspuns imediat la mesajul impresionant primit de la soţul ei: „Mereu. Te iubesc și eu„

Elena Măţan a fost luată la întrebări de urmăritorii pe care îi are pe contul de Instagram despre viaţa pe care o trăieşte în Ohio.

(Cum este viața în America? Avantaje și dezavantaje) Este o experiență frumoasă, însă nu m-aș muta definitiv în SUA. Avantajele sunt oportunitățile pe care ți le oferă, în materie de orice, învățământ, business etc.

Dezavantajele sunt armele, la o perioadă de timp e împușcat cineva, atentate la școli, cinema, magazine. Eu de când locuiesc aici și a fost atentatul la cinema, nu mai pot merge să văd un film, fac atac de panică. Îți este frică să mergi noaptea pe stradă, ceea ce în România nu mi s-a întâmplat niciodată„, a spus Elena Măţan, potrivit gsp.ro.

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:15

FotoCeremonia de deschidere a EURO 2024 a fost impresionantă! Fanii germani, spectacol total în tribune

21:55

LIVE TEXTGermania – Scoţia 1-0! Start la EURO 2024. Wirtz a deschis scorul după 11 minute. Atmosferă fabuloasă la Munchen!

21:51

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei a anunţat deja că vrea să plece de la Atletico

21:31

VideoPune energie în farfurie! Chef Andrei Voica a dezvăluit reţeta victoriilor de la EURO 2024

21:20

Nuri Şahin este noul antrenor al Borussiei Dortmund! El a fost secundul lui Edin Terzic, ce şi-a anunţat plecarea de la club

20:30

Dan Petrescu, reacţie vehementă după transferul lui Marius Ştefănescu la FCSB. Replică pentru Gigi Becali: „Cum să ne batem?”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO
Citește și