Închide meniul

România, medalie de argint la teqball, la dublu feminin, la Jocurile Europene! Fetele noastre, învinse în finală de Ungaria

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 22:24

Reclamă
România, medalie de argint la teqball, la dublu feminin, la Jocurile Europene! Fetele noastre, învinse în finală de Ungaria

România, medalie de argint la teqball, la dublu feminin, la Jocurile Europene

Kinga Barabasi şi Katalin Dako / Facebook COSR

România a obţinut o nouă medalie de argint, la teqball, la dublu feminin, la Jocurile Europene. Kinga Barabasi şi Katalin Dako au ajuns în ultimul act la teqball, acolo unde au fost învinse de reprezentantele Ungariei, cu 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot sâmbătă vor juca la dublu masculin Apor Gyoergydeak şi Szobolcs Ilyes, informează news.ro. Apor Gyoergydeak este câştigătorul medaliei de aur la teqball la Jocurile Europene, la simplu masculin.

România, medalie de argint la teqball, la dublu feminin, la Jocurile Europene!

România are un parcurs fabulos la aceste Jocuri Europene de la Cracovia Maalopolska. România a obţinut până acum 17 medalii la Jocurile Europene: 6 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz.

Tot astăzi, Lăcrămioara Perijoc a câştigat medalia de argint în competiţia de box, la categoria 54 kg, la Jocurile Europene Cracovia Malopolska.

Perijoc a fost învinsă în finală de sportiva din Bulgaria Stanimira Petrova. Românca a trecut în primul tur de azera Zeynab Rahimova, în optimi de georgiana Ana Khunjua, în sferturi de poloneza Sandra Drabik şi în semifinale de turcoaica Hatice Akbaş.

Reclamă

Azi atât am putut, dar sunt mulţumită că mi-am atins un obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024, şi am urcat pe podium pentru Team Romania. Echipa din spatele meu e secretul succesului. Le mulţumesc antrenorilor Mihaela şi Adrian Lăcătuş şi colegelor mele”, a declarat imediat după finală Lăcrămioara Perijoc, potrivit COSR.

Apor Gyorgydeak a cucerit medalia de aur pentru România la teqball la Jocurile Europene

Sportivul român Apor Gyorgydeak a cucerit medalia de aur, joi seară, în proba masculină de simplu din concursul de teqball de la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia), după ce l-a învins în finală pe polonezul Adrian Duszak cu scorul de 2-0 (12-8, 12-8).

Campionul mondial en titre a obţinut victorii, joi, în cele două meciuri din Grupa A, 2-0 (12-4, 12-6) cu slovacul Marian Badar şi 2-0 (12-4, 12-3) cu portughezul Joao Pinheiro. În sferturi a dispus de ucraineanul Oleg Usîcenko, scor 2-0 (12-3, 12-3), iar în semifinale a câştigat în faţa francezului Hugo Rabeaux cu 2-1 (12-11, 6-12, 12-7), relata agerpres.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Joi, Kinga Barabasi, numărul cinci mondial, a adus României prima medalie la teqball la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia), aur, după 2-0 (12-9, 12-6) în finala cu franţuzoaica Amelie Julian.

Miercuri, Barabasi obţinuse victorii pe linie în Grupa C, 2-0 (12-5, 12-4) cu jucătoarea slovacă Adriana Kecerova, 2-0 (12-7, 12-7) cu cehoaica Iva Burvalova, 2-0 (12-7, 12-4) cu portugheza Carla Couto. În sferturile de finală, românca a dispus de germanca Dana Hillmann cu 2-0 (12-7, 12-4), iar în semifinale a întrecut-o pe daneza Nanna Lind Kristensen cu 2-0 (12-4, 12-7).

La Jocurile Europene din Polonia, România va mai fi reprezentată la teqball de de perechea Apor Gyorgydeak/Szabolcs Ilyes la dublu masculin şi de perechea Kinga Barabasi/Katalin Dako la dublu feminin.

Ion Alexandru, campion european la biatlon seniori!

Ion Alexandru e campion european la biatlon seniori. Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern a anunţat performanţa uriaşă pe contul ei de Facebook. Ion Alexandru a participat astăzi în concursul de biatlon masculin seniori, la Campionatul European de Biatlon, Triatlon şi Laser Run de la Munchen, reuşind să se claseze pe primul loc.

La competiţia de la Munchen, Alexandru Toma s-a clasat pe locul patru. Totodată, Ana Dincă s-a clasat pe locul al patrulea în concursul de biatlon, la categoria U17 feminin, iar Victor Mihu a terminat pe poziţia a zecea, la categoria U19 masculin, relata news.ro.

Componenţa lotului naţional al României la întrecerile din Germania este următoarea: Eduard Păuleţ, Nikolas Tanasiciuc, Bogdan Ficiu, Ana Dincă, Victor Mihu, Alexandru Ion, Erik Krausz, Bogdan Toader şi Alexandru Toma (antrenor şi sportiv). Antrenori: Silvana Tofan, Gyula Gallovits.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:03 Denis Alibec se întoarce în Liga 1! Dorit de FCSB şi Farul, atacantul naţionalei a ales echipa pentru care va evolua 17
mai
23:45
VIDEOSouthampton – Leeds, finala playoff-ului de promovare de pe Wembley (26 mai, AntenaPLAY). „Sfinţii”, victorie clară cu West Brom
17
mai
23:37
Cum a reacţionat Gică Hagi după ce a văzut prestaţia lui Ianis Hagi cu Real Madrid! Ce a spus „Regele” despre evoluţia fiului său
17
mai
23:24
Răzvan Lucescu poate pleca de la PAOK, chiar dacă va câştiga titlul în Grecia. Echipa refuzată de tatăl său a pus ochii pe el
17
mai
23:07
Mihai Stoica a confirmat că un jucător important al FCSB-ului se desparte de echipa lui Becali: „Sunt şanse să fi semnat deja”
17
mai
22:35
Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană: „Există dezamăgirea ratării Final Four!”
17
mai
22:33
Reacţia lui Bogdan Andone după ce echipa lui a învins-o pe Mioveni cu un gol în prelungiri şi e aproape de rămânerea în Liga 1!
17
mai
22:20
Anunţul lui Florin Tănase, după ce Gigi Becali i-a făcut ofertă să se întoarcă la FCSB: „Mi-aș dori să joc în Champions League”
17
mai
21:48
Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!”
17
mai
21:45
Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat
Vezi toate știrile
Citește și