Închide meniul

Lăcrămioara Perijoc, medalie de argint la box la Jocurile Europene! „Echipa din spatele meu e secretul succesului”

Bogdan Stănescu Publicat: 1 iulie 2023, 21:38

Reclamă
Lăcrămioara Perijoc, medalie de argint la box la Jocurile Europene! Echipa din spatele meu e secretul succesului”

AS.ro LIVE | Lăcrămioara Perijoc este invitata lui Dan Pavel

Lăcrămioara Perijoc / Sursa foto: Cristian Nistor - COSR

Lăcrămioara Perijoc a câştigat, sâmbătă, medalia de argint în competiţia de box, la categoria 54 kg, la Jocurile Europene Cracovia Malopolska.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Perijoc a fost învinsă în finală de sportiva din Bulgaria Stanimira Petrova. Românca a trecut în primul tur de azera Zeynab Rahimova, în optimi de georgiana Ana Khunjua, în sferturi de poloneza Sandra Drabik şi în semifinale de turcoaica Hatice Akbaş, relatează news.ro.

Lăcrămioara Perijoc, medalie de argint la box la Jocurile Europene

Azi atât am putut, dar sunt mulţumită că mi-am atins un obiectiv, calificarea la Jocurile Olimpice Paris 2024, şi am urcat pe podium pentru Team Romania. Echipa din spatele meu e secretul succesului. Le mulţumesc antrenorilor Mihaela şi Adrian Lăcătuş şi colegelor mele”, a declarat imediat după finală Lăcrămioara Perijoc, potrivit COSR.

La Jocurile Europene, la total, România are 17 medalii – 6 de aur, 6 de argint şi 5 de bronz. Lăcrămioara Perijoc îşi asigurase încă de când a acces în semifinalele Jocurilor Europene calificarea la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. – antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea”, declara anterior Lăcrămioara Perijoc.

Reclamă

Lăcrămioara Perijoc a devenit al treilea sportiv român calificat la JO 2024, după atleta de origine kenyană Delvine Relin Meringor (CSA Steaua), care a realizat în martie baremul la maraton, cu prilejul cursei de la Barcelona, şi înotătorul David Popovici, care a realizat în aprilie baremul la 100 m liber, cu prilejul Campionatelor Naţionale de la Otopeni. Jocurile Europene constituie criteriu de calificare pentru JO 2024, iar pugiliştii români care ating semifinalele obţin biletele pentru JO 2024.

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping. Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita au vorbit despre controalele antidoping care se fac în box, în contextul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Perijoc a povestit o întâmplare de senzaţie, când s-a trezit cu un control la 6 dimineaţa.

Reclamă 4 / 0/3

Lăcrămioara Perijoc a trebuit să facă un test antidoping în momentul în care se afla în vacanţă în Anglia, la sora ei. Acesta a povestit de ce sora ei a fost şocată.

Şi noi suntem în programul acela în care spunem mereu unde suntem şi ce facem. Trebuie să spui unde pleci, trebuie să notezi adresa unde dormi. Pe mine m-au luat din Anglia. Am stat la o soră de-a mea, aveam pus pe aplicaţie adresa. Au venit acolo unde stăteam şi sora mea a deschis. Şi eu au zis, anti-drog, au vorbit în engleză cu ea. Era pe la 6 dimineaţă. Şi sora mea: ‘Păi, ce, se droghează?’ Şi vine că te caută cineva de la anti-drog. Şi mi-am dat seama că erau de la antidoping. I-am zis ‘Du-te la somn, e ok!’”, a spus Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și