Închide meniul

Românii au voie din nou în sălile de sport! Ministrul Stroe explică existenţa unor reguli incredibile

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2020, 18:08

Românii au voie din nou în sălile de sport! Ministrul Stroe explică existenţa unor reguli incredibile

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Explicaţiile lui Ionuţ Stroe

  • Sălile de sport s-au redeschis
  • Explicaţiile date de Ionuţ Stroe

"Am fost astăzi la o sală de sport. Sala pe care am vizitat-o are o capacitate raportată la noile reguli de 7 metri pătrați alocați fiecărui participant de 106 locuri, și 4 cabine de duș. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Stroe: "Imaginați-vă ce aglomerare ar fi dacă toți participanții la această activitate fizică și-ar dori să facă duș"

Imaginați-vă ce aglomerare ar fi dacă toți participanții la această activitate fizică și-ar dori să facă duș. Sunt anumite limitări, ele nu fac nimic altceva decât să ne protejeze. Antrenamentele cu antrenori se pot desfășura doar cu acea condiție ca antrenorul care însoțește sportivul să stea la o distanță de 1.5 metri. Nu intră în contact.

Noi în sport am demonstrat de trei ori succesiv, suntem la al 3-lea val de relaxări, că treptat, gradual și cu maximă precauție putem să relaxăm aceste măsuri. S-ar putea peste două săptămâni dacă rezultatele sunt bune, și asta depinde foarte mult de noi, să nu avem infectări foarte multe, zonele de sport să nu fie sursă pentru numărul de infectări…dacă lucrurile decurg normal cu siguranță vom ajunge și acolo încât să folosim dușurile", a spus Stroe, la Digi24. 

Reclamă

Cele două reguli greu de impus sunt lipsa posibilităţii de a face duş după terminarea exerciţiilor, dar şi programarea la sălile de sport. 

Reclamă

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”