Închide meniul

Românul care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai”. Suma pe care o câştigă. „Are un avion în mijloc”

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2024, 17:16 / Actualizat: 4 ianuarie 2024, 23:29

Reclamă
Românul care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai. Suma pe care o câştigă. „Are un avion în mijloc

Aroganţa fiului românului care e copropietar al celui mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti

Cosmin Olăroiu, în timpul unui interviu - Libertatea

Românul care este co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu. Antrenorul în vârstă de 54 de ani al lui Al-Sharjah ar câştiga cel puţin 2-3 milioane de euro pe an din această afacere, susţine Dumitru Dragomir.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românul care e co-proprietarul „celui mai tare restaurant din Dubai” este Cosmin Olăroiu

„Olăroiu are în Dubai, are o parte a unui restaurant care e de un lux ieșit din comun. Foarte bun. Da, co-proprietar la cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. Ascultă-mă, fiul meu și nepoții mei mi-au spus asta. Nu restaurante de, să meargă toată lumea.

Trebuie să faci ceva pentru ambasade, ambasadele nu ies la restaurante decât foarte puține în România. Nu poți să asiguri și siguranță și tot. Un restaurant ca ăla dacă ai 10% din el, stai pe 2-3 milioane pe an, dacă nu mai mult.

Are un avion în mijloc. E un colos, cel mai tare restaurant din tot Dubaiul. În Dubai nu poți să dai colțul la un bloc fără restaurant de lux. Sunt mulți acolo, dacă nu 7 pe locația aia. E o imensitate, o nebunie.

Tot ce vrei mănânci, coadă de elefant. Dacă comanzi asta, îți dă coadă de elefant. Nu vezi nici prin filme”, a spus Dumitru Dragomir, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Restaurantul a fost deschis în anul 2023 şi, la acea vreme, informaţiile susţineau că ar avea un tavan de 45 de metri înălţime. De-a lungul timpului, tehnicianul Cosmin Olăroiu a investit zeci de milioane de dolari în astfel de afaceri.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și