Închide meniul

Românul celebru care a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 17:39

Românul celebru care a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție

Dan Petrescu, alături de prima soție, Dana

Dan Petrescu, alături de prima soție, Dana

Dan Petrescu este românul celebru care a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție. Antrenorul lui CFR Cluj a fost căsătorit cu Dana Petrescu timp de 11 ani. Cei doi au împreună două fete, Chelsea și Rebecca. Povestea de dragoste dintre Dan și Dana s-a încheiat după ce aceasta a avut o aventură cu un fost coechipier al soțului său, Radu Niculescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dana Petrescu și Radu Niculescu, fost jucător la Galatasaray, Rapid sau Dinamo, au avut o relație extraconjugală timp de 3 ani. În cele din urmă, chiar Dana a fost cea care a cerut divorțul de „Bursuc”.

Românul celebru care a plătit pensie alimentară de 100.000 de dolari pe an după divorț, deși a fost înșelat de soție

Petrescu a divorțat oficial de fosta soție în 2003, iar copiii au rămas în custodia mamei.

La 9 ani distanță de la divorț, Dana l-a dat în judecată pe fostul fundaș al naționalei României și i-a solicitat o pensie alimentară mult mai mare pentru cele două fete.

Potrivit cotidianul.ro, s-a decis ca Dan Petrescu să plătească suma uriașă de 100.000 de dolari pe an, pentru fiecare dintre fete, pentru studii universitare în străinătate. Instanța a decis ca pensia alimentară respsectivă să fie acoperită de „Bursuc” pe o perioadă de 5 ani.

Reclamă

Mai mult, pe lângă suma respectivă, Dan Petrescu a fost nevoit să achite un venit lunar de 10.000 de dolari pe lună pentru Rebecca, de la vârsta de 14 ani și până la majorat.

La vremea respectivă, când Dana l-a dat în judecată pe fostul soț, acesta antrena la Dinamo Moscova. În Rusia, antrenorul român încasa un salariu colosal, de două milioane de euro pe an.

Dan Petrescu, alături de prima soție, Dana

Fosta soție a lui Dan Petrescu l-a înșelat cu Radu Niculescu: „Mă urma ca un cățeluș!”

În urmă cu ceva timp, Dana a vorbit despre relația cu Radu Niculescu, în urma căreia căsnicia cu Dan Petrescu s-a încheiat.

Reclamă 4 / 0/3

„Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon.

M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a povestit Dana, în urmă cu ceva timp.

Dan Petrescu a trecut peste despărțirea de Dana și s-a recăsătorit cu Adriana, în 2007. Cei doi au împreună o fată, Jennifer.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și