Închide meniul

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj: „Ziceai că are 20 de ani! Dacă are chef să joace, câștigă cu orice echipă!”

Cosmin Olteanu Publicat: 25 februarie 2023, 17:52

Reclamă
Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj: Ziceai că are 20 de ani! Dacă are chef să joace, câștigă cu orice echipă!”

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul - CFR Cluj

Constantin Budescu, în timpul unui meci pentru Petrolul / Hepta

Dan Petrescu este speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj! Antrenorul campioanei României a vorbit la superlativ despre Constantin Budescu, mijlocașul celor de la Petrolul adus, în vara anului trecut, de la FC Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida Petrolul – CFR Cluj, care contează pentru etapa a 27-a a Ligii 1, este programată luni, de la ora 20:00.

Dan Petrescu, speriat de Constantin Budescu înainte de Petrolul – CFR Cluj

Dan Petrescu a avut numai cuvinte de laudă pentru Constantin Budescu. Totodată, a punctat faptul că echipa sa se confruntă cu anumite probleme de lot.

„Condiții grele pentru noi, în primul rând. Ei se odihnesc și ne așteaptă.

Sunt ceva probleme de lot. Avem doar un suspendat, pe Yuri, din păcate. Și foarte mulți jucători obosiți. Posibil ca doi-trei nici să nu facă deplasarea. Vedem după antrenamentul de mâine dimineață. Sunt și ceva răceli, accidentări. Exact la ceea ce mă așteptam după un meci cu o asemena intensitate (n.r. cel cu Lazio).

Reclamă
Reclamă 4

Mie mi se pare că, la meciul cu Sibiul, ziceai că are 20 de ani, așa a alergat (n.r. Constantin Budescu). Și știți că, dacă Budescu are chef să joace fotbal, câștigă cu orice echipă Petrolul, pentru că e un jucător deosebit. Cum zice Gică Hagi, un decar, care poate să inventeze orice, oricând. Iar, pe lângă el, un Grozav, alt jucător extraordinar… Irobiso. Formează o tripletă în atac de speriat, în opinia mea. Și Jair, la mijloc, cu Seto.

O echipă care s-a bătut la play-off. Nu știu dacă se mai bate. Nu știu dacă mai are timp să ajungă. A fost, până acum, surpriza plăcută a campionatului. Era și SIbiul, dar Sibiul, pe final, a început să cadă. Atuul numărul unu al Petrolului este Budescu”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Petrolul.

Cristi Balaj a dezvăluit situația datoriilor de la CFR Cluj, după eliminarea din Conference League

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Conference League de Lazio, după ce, în tur, italienii s-au impus cu 1-0, iar partida retur s-a terminat 0-0.

Reclamă

Cristi Balaj susține că, după aventura europeană, CFR Cluj și-a diminuat datoriile, de la șapte milioane de euro, la două milioane. Acesta estimează că, din vară, CFR Cluj va deveni un club sustenabil.

„Am redus pierderea substanţial, dar nu suntem pe profit. Dacă avea loc transferul lui Yeboah, a fost ratat la mustaţă, atunci situaţia ar fi fost echilibrată. Plus, minus, am fi fost acolo la cheltuieli şi venituri.

Am redus pierderea de la minus şapte milioane (n.r. de euro), la două. Suntem pe un trend bun, am întinerit lotul, bugetul salarial a scăzut şi sperăm ca jucătorii nou-veniţi din zona Africii şi cei români pe care-i urmărim şi transferurile de ultim moment să fie valorificate pe viitor.

Avem nevoie de susţinerea patronului, iar din vară putem fi un club sustenabil. Atât s-a putut acum, dar situaţia financiară e mult diferită acum, chiar dacă e în continuare greu.

Încă nu am făcut calculele bugetului total, pentru că tragem linie când se încheie campania, lucrăm. Urmează licenţa şi datele se vor afla în curând”, a spus Cristi Balaj, pentru orangesport.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și