Închide meniul
Foto

S-a aflat cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Suma este colosală, iar Vladimir Klitschko cere ajutor extern

Reclamă

Publicat: 2 aprilie 2022, 21:07

S-a aflat cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Suma este colosală, iar Vladimir Klitschko cere ajutor extern

Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania

Colaj Profimediaimages

Au trecut 38 de zile de când Vladimir Putin a declanșat războiul, iar ucrainenii continuă să reziste. Numărul victimelor crește însă în mod alarmant. La fel de mari sunt și problemele de ordin financiar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit ultimelor estimări, Ucraina riscă să rămână fără 40% din PIB. Costurile lunare pentru operațiunile militare sunt colosale!

Cât îi costă pe ucraineni fiecare lună de război. Vladimir Klitschko caută soluții

Ministerul de Finanțe al Ucrainei a anunțat că țara achită aproximativ 10 miliarde de dolari, pe lună, numai pentru operațiuni militare. Războiul cu Rusia durează de 38 de zile, trecând într-o etapă prelungită.

Se așteaptă ca până la sfârșitul anului Ucraina să piardă cel puțin 40% din PIB„, au anunțat jurnaliștii de la sport.ua.

Este și motivul pentru care Vladimir Klitschko (46 de ani) a plecat în mijlocul războiului declanșat de Rusia în Ucraina, pentru a solicita întăriri împotriva armatei lui Vladimir Putin. Fratele lui Vitali Klitschko, primarul din Kiev, a mers la Berlin și le-a cerut mai mult sprijin oficialilor germani.

Reclamă

Fostul campion mondial din box a plecat în Germania, pentru a participa la o întâlnire organizată la Berlin. În cadrul adunării respective, fratele lui Vitali Klitschko le-a comunicat oficialilor nemți faptul că Ucraina are nevoie disperată de sprijinul lor pentru a rezista în războiul declanșat de Rusia.

Vladimir Klitshcko a cerut ajutor în Germania: „Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!”

În timpul călătoriei în Germania, Vladimir Klitschko s-a întâlnit cu mai mulți oameni influenți. Fostul campion a discutat cu Ministrul Economiei, Robert Habeck, Cancelarul Austriei, Karl Nehammer, şi Ministrul German de Finanțe, Christian Lindner.

Ucrainenii sunt mai puternici din punctul de vedere al voinței, decât din cel al armamentului. Pentru a ne opri, trebuie să ne omoare. Dar, totul are o limită. Vreau ca aliații noștri să pună stop acestui război!

Reclamă 4 / 0/3

Germania este inima Europei! Vreau ca Germania să susțină pacea pentru care luptăm „, a spus Wladimir Klitschko, potrivit thenationalnews.com.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și