Închide meniul
Foto

„S-a umplut paharul”. Dragoș Săvulescu nu vrea să mai audă de România! „E foarte multă ură și invidie”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 octombrie 2021, 19:39

Angela Martini, alături de Dragoș Săvulescu

Instagram Angela Martini

  • Dragoș Săvulescu are probleme cu legea în România
  • Fostul acționar al lui Dinamo s-a stabilit în Italia

Omul de afaceri a avut câștig de cauză la Curtea de Apel și s-a întors la Napoli, acolo unde s-a stabilit alături de soția lui, Angela Martini. Săvulescu tocmai a împlinit 48 de ani și anunță că nu ia în calcul să se întoarcă în București. În schimb, a dat în judecată România la CEDO.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoș Săvulescu nu își dorește să mai revină în România

Odată ce am apucat să simt ce e normalitatea mi-e greu să revin. În România nu văd decât lupte, foarte multă ură, invidie (…). Toate persoanele care reușesc în România sunt condamnate, puse la pământ de către presă inițial. Toată ura din România e pusă asupra lor. Nu pot fi altfel decât urât într-o țară ca România. Am obosit de câtă nedreptate am văzut public la adresa mea. S-a umplut paharul în urma episodului cu Grecia„, a declarat Dragoș Săvulescu pentru evz.ro.

Fostul conducător de la Dinamo anunță că nu mai are încredere în justiția din România și că exclude varianta de a se întoarce în țară, alături de Angela Martini. Fotomodelul ar avea probleme de sănătate după ceea ce s-a întâmplat pe „insula milionarilor”. „Soţia mea nu poate dormi şi mânca!”, a transmis Săvulescu, în momentul în care a scăpat de controlul judiciar.

Reclamă

Angela Martini a rupt tăcerea după ce Dragoş Săvulescu a fost arestat în Grecia

Angela Martini asigură că îi va fi mereu alături soţului ei, chiar dacă au existat zvonuri că ea a fost cea care l-a dat de gol pe Săvulescu. Fostul conducător de la Dinamo este hotărât să dea România în judecată la CEDO şi să primească despăgubiri.

(Reporter: Este Dragoş iubirea vieţii tale?) Da, evident că este iubirea vieţii mele, altfel n-aş fi trecut prin Iad pentru el! Dacă Dragoş mi-ar fi spus de la începutul relaţiei că aşa se va întâmpla, şi aş fi putut vedea tot, cum s-ar fi întâmplat de la început, ca un film, înainte de a fi împreună, chiar şi aşa tot aş fi fost cu el!

Reclamă

A fost greu şi pentru mine, dar am acceptat lucrurile diferit. Nu pot să spun că nu am avut momente în care am plâns, în care am fost la pământ, în care n-am mâncat sau că nu am fost stresată, dar cât de mult timp poţi face asta? Trebuie să lupţi! Ai două variante: să plângi şi să nu faci nimic sau să treci la luptă. Eu am ales să lupt, pentru că altfel nu s-ar fi schimbat nimic. Nu există nimic mai nobil decât să lupţi pentru adevăr şi pentru iubire. Pentru ce trăieşti, altfel?„, a spus Angela Martini pentru antenastars.ro.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Angela Martini 🌜🌛 (@angela_martini)

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare. În acest an, Angela ar fi câștigat peste 1 milion de dolari. Averea lui Dragoș Săvulescu este de peste zece ori mai mare!

Reclamă
Reclamă