Închide meniul

Sacrificiul pe care Gigi Becali l-a făcut chiar în faţa familiei. Dezvăluire unică a omului de afaceri

Reclamă

Publicat: 25 aprilie 2022, 9:18

Sacrificiul pe care Gigi Becali l-a făcut chiar în faţa familiei. Dezvăluire unică a omului de afaceri

Gigi Becali, un car de nervi după România - Muntenegru 0-3

Gigi Becali, în timpul unui interviu / Captură Antena Sport

Gigi Becali a făcut dezvăluiri incredibile despre menisul din post. Patronul FCSB spune că a slăbit în Postul Paştelui 6 kilograme. Şi asta se datorează şi faptului că a ţinut un regim strict.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dezvăluit că în Postul Paştelui a mâncat doar gem pe pâine şi pâine cu compot. Omul de afaceri a spus că a slăbit de la 82 de kilograme până la 76. Patronul FCSB spune că postul înseamnă „sănătate”.

Gigi Becali, meniu incredibil în post

Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, a declarat Gigi Becali la România TV.

„Dă, bă, sacoșa încoace!” Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Gigi Becali e printre cei mai credincioși oameni de afaceri din România. Latifundiarul din Pipera e recunoscut pentru generozitatea sa. Afaceristul a luat prin surprindere un părinte de la Muntele Athos. Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a fost invitat de Mihai Morar, prezentator ZU TV, la podcast-ul „Fain și Simplu„. Părintele a povestit o întâmplare uluitoare cu Gigi Becali.

Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. „Doamne ajută, ce faceți aici?”. „Muncim!”. „Merge?”. „Merge!”. „Datorii aveți?”.„Avem”. „Cât?”. „30.000”. „Dă, bă, sacoșa încoace!”. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! „Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!”.

Reclamă

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: „Dar cine e?”. „Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!”. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a povestit părintele.

Mărturiile măicuței care a primit 200.000 de euro de la Becali

Gigi Becali s-a ferit să mai investească sume importante în fotbal, dar face donații de sute de mii de euro. Patronul lui FCSB vrea să se călugărească și construiește un oraș monahal în România. A trimis ajutoare uriașe și în Africa, acolo unde ajută 2.000 de copii și ridică biserici.

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a plătit, dintr-un foc, 450.000 de euro. „Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a declarat Becali, cu două luni în urmă. La Palatul său, din Aleea Alexandru, a fost vizitat de stareța mănăstirii din Uganda.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și