Închide meniul
Foto

Sacrificiul uriaș pe care a ajuns să-l facă fosta soție a lui Ilie Năstase. Ce probleme are Amalia: „Nu sunt perfectă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 martie 2023, 17:48

Sacrificiul uriaș pe care a ajuns să-l facă fosta soție a lui Ilie Năstase. Ce probleme are Amalia: „Nu sunt perfectă!”

Ilie Năstase

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

S-a aflat care este sacrificiul uriaș pe care a ajuns să-l facă fosta soție a lui Ilie Năstase. Amalia a lăsat deoparte inhibițiile si a vorbit deschis despre problemele de greutate cu care se confruntă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amalia Năstase a precizat că a apelat la postul negru în încercarea de a scăpa de kilogramele în plus.

Sacrificiul uriaș pe care a ajuns să-l facă fosta soție a lui Ilie Năstase

„Eu încerc să țin acum și post și dietă. Adică să nu mănânc dulciuri, carbohidrați prea mult. Încerc! Nu sunt perfectă, dar încerc! Încerc să mai slăbesc. Nu se întreabă o femeie câte kilograme are și nici ce vârstă are. O să văd cât mai vreau să slăbesc.

Ați auzit de foarte multe diete cu intermitent fasting sau cu fasting. Fasting înseamnă post. Și uite cum ne întoarcem noi la tradiții de fapt. Fastingul înseamnă post negru, nu mănânci nimic. Putem ține vinerea post negru. Fastingul e post negru, cumva ce ni se pare nouă că e nou azi, dar vine, de fapt, din tradiție.

În post, nu mai mănânci așa de multe toxine, nu mai mănânci carne. E bine să ții postul pentru că e făcut pentru sănătatea omului și spirituală, și fizică”, a spus Amalia Năstase, conform click.ro. 

Reclamă

Cum a fost prins Ilie Năstase în pat cu o tânără de 19 ani

Ilie Năstase a avut o viață plină de picanterii. În trecut, a fost prins în pat cu o tânără de 19 ani, în timpul mariajului său cu Amalia Teodorescu. Soția a luat imediat o decizie drastică după ce a aflat de aventura lui „Nasty”.

Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, cu Amalia Teodorescu, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

În momentul când a aflat de infidelitatea soțului, Amalia Teodorescu a luat o decizie drastică. Nu a putut să suporte umilința și a divorțat imediat de fostul mare jucător de tenis.

Reclamă 4 / 0/3

Căsnicia dintre Ilie Năstase și Amalia Teodorescu a durat șapte ani. Cei doi au împreună două fiice, Alessia și Emma Alexandra.

Ilie Năstase a negat că ar fi certat cu Ioana Simion

La finalul lui noiembrie 2022, fostul mare jucător de tenis a infirmat toate zvonurile care anunţau că va ajunge din nou la divorţ. Iniţial, Ilie Năstase şi-ar fi dat „dispărută” soţia. A declarat că nu mai ştia nimic de ea de mai bine de o săptămână. Ioana a reacţionat imediat: „Sunt şocată de acuzaţiile grave aduse de soţul meu!”.

S-ar fi ajuns astfel la tensiuni şi s-a vorbit despre faptul că Ilie ar pierde 2 milioane de euro în cazul în care ar divorţa de Ioana. În cele din urmă, cei doi au fost văzuţi împreună. Năstase a invitat-o pe Ioana la cafea și a așteptat-o cu un buchet fabulos de flori. Doar că „Nasty” a fost lăsat cu ochii în soare. Soția sa a plecat după doar zece minute și a refuzat florile.

În acel material în care ați scris ca Ioana mi-a dat florile înapoi vreau să vă zic că doar le-am dus la mașină. Nu le-a refuzat. Eu i-am luat florile soției mele și le-am pus atunci în portbagaj pentru că Ioana trebuia să plece în altă parte, avea de rezolvat unele lucruri. Ce să mă împac cu ea?! Eu stau cu ea împreună în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?

Plus că vreau să mai lămuresc câteva zvonuri, de acum câteva zile, în care se spunea că Ioana a plecat cu două milioane de euro de la mine… Nu înțeleg cine e tâmpitul care citește o astfel de știre cum că Ioana a plecat cu atâția bani de acasă. Dar voi nu vă gândiți că putea să o prindă cineva pe stradă să îi dea în cap să îi caute banii pe care nu îi avea?! Este foarte urât„, a spus Năstase pentru click.ro.

Recomandări
  • Ce probleme are Amalia Năstase

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
22
apr.
22:52
Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid
22
apr.
22:44
Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!”
22
apr.
22:29
„Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid
22
apr.
22:16
Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY)
Vezi toate știrile
Citește și