Închide meniul
Foto

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre în club!

Publicat: 15 august 2023, 17:48

Reclamă
Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre în club!

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc!

Sarah Dumitrescu / Instagram

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc! Fiica Anamariei Prodan nu a fost lăsată să intre într-un club de fiţe din Mamaia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit cancan.ro, Sarah Dumitrescu a fost interzisă în club fiindcă nu respecta dress code-ul din acea seară.

Sarah Dumitrescu, scene incredibile pe litoralul românesc!

Sursa citată notează că în acea seară toţi participanţii la petrecerea din club trebuiau să poarte alb.

Sarah Dumitrescu avea un top alb, dar a ales şi un compleu bleu, iar bodyguarzii nu au lăsat-o să pătrundă în club.

Publicaţia citată mai informează că Sarah Dumitrescu a dat câteva telefoane după ce nu i-a fost permis accesul în club, iar, în cele din urmă, a putut intra.

Reclamă

Ea a petrecut însă minute bune în afara clubului de fiţe din Mamaia, fiind protagonista unor momente stânjenitoare.

Sarah a încălcat dress code-ul unui club de fiţe şi nu a fost lăsată să intre în club / Insta Story Sarah Dumitrescu
Sarah a încălcat dress code-ul unui club de fiţe şi nu a fost lăsată să intre în club / Insta Story Sarah Dumitrescu

Fiica Anamariei Prodan, asaltată de bărbaţi în Congo

Sarah Dumitrescu a creat o adevărată isterie printre fanii din Congo. Atmosfera a devenit electrizantă în momentul în care fiica cea mică a Anamariei Prodan şi-a dat jos tricoul şi l-a aruncat în tribune. Fanii s-au bătut pe el şi au asaltat-o pe Sarah Dumitrescu pentru poze.

Anamaria Prodan a postat imaginile pe contul ei de Instagram. „Sunt cea mai mândră mamă din univers!”, a scris agentul de jucători.

Reclamă 4 / 0/3

Selecţionata care a reprezentat ţara noastră la a IX-a ediţie a Jocurilor Francofoniei a încheiat competiţia de la Kinshasa pe locul 7, după victoria în faţa reprezentativei din Congo, 64-38.

În ultimul joc, antrenorii Ioannis Koukos şi Florin Covaciu au rulat întreg lotul avut la dispoziţie, pentru România marcând: Pop 16p 3×3, Biszak 11p 1×3, Kovacs 11p, Anastasescu 10p 1×3, Dumitrescu 8p şi Bobar 8p”, a anunţat Federaţia Română de baschet.

Ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei! Calvarul prin care a trecut Sarah Dumitrescu

S-a aflat ce a putut spune Anamaria Prodan despre fiica ei. Impresara a dezvăluit că Sarah a trecut prin momente extrem de complicate, atunci când a fost operată de trei ori la genunchi.

Anamaria Prodan s-a declarat o mamă mândră, dezvăluind că fiica ei cea mică, Sarah, „este de neoprit”. Asta după ce în trecut a suferit trei operaţii, la nivelul genunchilor.

Impresara susţine că fiica ei nu s-a lăsat învinsă, deşi cariera ei s-ar fi putut sfârşi într-un mod extrem de neplăcut. Anamaria Prodan a mai declarat că baschetbalista de 23 de ani a trecut cu brio peste cel mai dificil moment al vieţii ei.

„Sunt foarte fericită. Sarah este o campioană, ca și mama ei. A trecut peste trei operații la genunchi, au fost momente cumplite, se putea termina totul.

A fost cel mai dificil moment al vieții și al carierei. Dar nu a renunțat niciodată. Este de neoprit acum”, a declarat Anamaria Prodan, pentru playsport.ro.

Reclamă

Sarah Dumitrescu e în culmea fericirii! S-a întors la „marea sa dragoste”

Sarah Dumitrescu a avut mari probleme cu accidentările în ultimii ani. Fiica cea mică a Anamariei Prodan a suferit numai puţin de 3 operaţii la genunchi, care au ţinut-o departe de echipa de club la care era legitimată, Cal Poly. În cele din urmă, s-a recuperat şi este în culmea fericirii.

”Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la ‘tot ce e pământesc frumos’. Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă!”, a spus Sarah Dumitrescu, în trecut, pentru click.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor Vezi toate știrile
Citește și