Închide meniul

„Şi pe mine m-a părăsit mama la naştere!” Detalii despre relaţia dintre Luminiţa Anghel şi fiul său: „Zice ‘Sărut mâna’, mai rar aşa ceva! L-am invitat la mine acasă!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2021, 16:57

„Şi pe mine m-a părăsit mama la naştere! Detalii despre relaţia dintre Luminiţa Anghel şi fiul său: „Zice Sărut mâna, mai rar aşa ceva! L-am invitat la mine acasă!

Luminiţa Anghel

Instagram Luminiţa Anghel

Nicoleta Voicu, o cunoscută interpretă de muzică populară, a dat detalii despre relaţia pe care Luminiţa Anghel şi fiul său o au în prezent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”L-am căutat, l-am încurajat, mă interesez adesea de el, să îi fie bine, știu cât suferă un copil care a fost abandonat, căci și eu am trecut prin aceeași situație, și pe mine m-a părăsit mama după naștere. L-am invitat pe David și la mine acasă”, a dezvăluit Nicoleta Voicu pentru Impact.ro.

Nicolaeta Voicu şi-a continuat seria dezvăluirilor despre fiul Luminiţei Anghel şi al lui Marcel Puşcaş.

A vorbit doar despre Luminița Anghel, solista care l-a înfiat pe când avea doar patru anișori. David Pușcaș își vede mama și într-o sticluță de parfum, aveam una pe măsuță, mi-a zis că și mama lui se dă cu același, o divinizează.
În plus, David a fost crescut foarte frumos, are o educație aleasă, cere voie și să se așeze pe un scaun, zice ”Sărut mâna”, mai rar așa copil. El și mama lui au avut și neînțelegeri, dar în ce case nu sunt probleme? Am înțeles că, în ultima vreme, David și Luminița se înțeleg bine, comunică„, a mai spus cântăreaţa de muzică populară.

David Pușcaș, scandal monstru cu mama sa în trecut

David Pușcaș și Luminița Anghel au avut o relație tensionată în ultimii ani, presărată cu injurii, jigniri și acuzații dure. Tâmărul a acuzat-o la un moment dat pe artistă că nu se mai interesează de soarta lui.

Reclamă

Vreau să vă mărturisesc că David nu locuiește la marginea orașului, ci într-un cartier de oameni civilizați, în sectorul 3. Nu îi lipsește nimic și are tot confortul acolo: mașină de spălat, frigider, aragaz, microunde, vase, tot, tot ce îi trebuie. Nici măcar o pastă de dinți nu și-a cumpărat din banii lui, nici măcar un săpun sau o sticlă de apă nu și-a cumpărat singur! Totul i-a cărat mă-sa, în tot acest timp! Mama asta pe care o face de râs și de care își bate joc acum!

Ei bine, eu muncesc pentru ceea ce am. Muncesc pentru pâinea pe care o pun pe masă și la mine, și la el! Să știți că am martori pentru tot ceea ce am făcut pentru el, dar și pentru toate reacțiile lui violente pe care le-a avut față de mine, prin mesaje, șantaj și amenințările la care a recurs”, a declarat Luminiţa Anghel în urmă cu câţiva ani.

Cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar David i-a transmis un mesaj emoţionat mamei sale de ziua ei.

Reclamă 4 / 0/3

„Mami, te iubesc! Tot ce fac, fac prin tine şi prin arta ta”, a scris David Pușcaș, pe rețelele de socializare, pe 7 octombrie, în ziua în care Luminița Anghel a împlinit 53 de ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și