Închide meniul

Situația dramatică în care ajunsese mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Nu mai aveam nici unde să dorm"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 septembrie 2020, 6:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Situația dramatică în care ajunsese mâna dreaptă a lui Gigi Becali: "Nu mai aveam nici unde să dorm"

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali

Luțu a dezvăluit, în urmă cu ceva ani, că mulți dintre banii câștigați i-a pierdut în afaceri. A încercat câteva, dar nu i-a ieșit. A cheltuit mult și la petreceri și lăutari, până a ajuns falit. În 2010, Gigi Becali i-a întins o mână de ajutor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Încercasem eu vreo două-trei afaceri, cu tiruri, cu un magazin de lustre la Craiova, cu un club la mare. Cu tirurile am pierdut mulți bani, cu magazinul de corpuri de iluminat, la fel. Gigi Becali mi-a întins mîna când, dacă mă gîndesc mai bine, eram deja dincolo de marginea prăpastiei. Am avut case, terenuri. Aveam 4 apartamente aici, în Bucureşti. Le-am vîndut, ce să se întîmple? Aveam nevoie de bani. Voi chiar nu înţelegeţi că nu mai aveam deloc bani cash?", povestea Luțu în urmă cu câțiva ani, conform gsp.ro

Luțu nu mai avea unde să doarmă

Ionuț Luțu ajunsese în situația în care nu mai avea nici unde să doarmă. Un prieten i-a întins o mână de ajutor, înainte să fie ajutat de Gigi Becali.

"După ce am vândut şi apartamentele alea patru de care v-am zis şi am terminat şi banii ăia, nu mai aveam nici unde să dorm. El m-a primit în apartamentul lui din Militari. («Hai, nu mai exagera, că nu era chiar așa, să nu mai ai unde să dormi», intervine prietenul lui). Exagerez pe dracu', chiar nu mai aveam unde, crezi că mai veneam să dorm la tine dacă aş fi avut unde? E, aici a intervenit Gigi Becali, care m-a scos din prăpastie şi m-a scăpat de belele. Ăsta e adevărul!”, a explicat Ionuț Luțu. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și