Închide meniul
Foto

„Sora” celei mai cunoscute amante din România s-a căsătorit! Prima imagine de la eveniment

Publicat: 25 iulie 2023, 19:10 / Actualizat: 20 octombrie 2023, 16:39

Reclamă
„Sora” celei mai cunoscute amante din România s-a căsătorit! Prima imagine de la eveniment

"Sora" celei mai cunoscute amante din România s-a căsătorit!

Maria Constantin, prietena Vicăi Blochina, s-a căsătorit / Instagram

Una dintre cele mai bune prietene pe care le are Vica Blochina, Maria Constantin, s-a căsătorit astăzi civil. Cunoscuta cântăreaţă a postat pe contul ei de Instagram o poză de la cununia civilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a reacţionat imediat, transmiţându-i „surorii” sale un mesaj foarte frumos.

„Sora” celei mai cunoscute amante din România, Maria Constantin, s-a căsătorit! Prima imagine de la eveniment

DA”, a scris Maria Constantin pe contul ei de Instagram, Vica Blochina transmiţând aproape instantaneu un comentariu.

Casă de piatră!! Vă iubesc tare, tare”, a scris Vica Blochina.

2.000 de like-uri a adunat postarea Mariei Constantin, în care a anunţat căsătoria cu Robert Stoica.

Reclamă

După cununia civilă urmează cununia religioasă a Mariei Constantin, care este programată pe 4 august. Cununia religioasă a cântăreţei va avea loc cu 4 zile înainte ca Vica Blochina să împlinească 48 de ani, iar lituanianca şi-a anunţat deja prezenţa. Petrecerea de după cununia religioasă va avea loc la o locaţie deţinută de Gabi Bădălău, iar Maria Constantin anunţa că va avea 250 de invitaţi!

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Maria_Constantin (@mariaconstantin.ro)

Întrebată dacă va fi domnişoară de onoare la 47 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a dat un răspuns fabulos

S-a zvonit chiar că Vica Blochina va fi domnişoară de onoare la cununia religioasă a Mariei Constantin, dar lituanianca a ţinut să infirme acest zvon.

Reclamă 4 / 0/3

Nu o să fiu domnișoară de onoare. Cum să fiu domnișoară de onoare cu 10 ani mai mare ca Maria?! Maria cu Robert au devenit aproape familia mea, suntem super apropiați, o să fiu alături de ei la nuntă, dar nu am să fiu domnișoară de onoare”, a declarat Vica Blochina pentru wowbiz.ro.

Toate lucrurile sunt puse la punct. Doar mai trebuie să fac ultimele confirmări, mai întâi mă voi relaxa puțin în Italia, după care voi veni cu bateriile încărcate. Fix ceea ce noi ne-am propus, cam aia s-a întâmplat. Este la locația lui Gabi Bădălău, o locație superbă, ne-am dorit foarte mult una în care să putem să ne desfășurăm activitatea în aer liber. O să fie foarte frumos”, mărturisea Maria Constantin pentru antenastars.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta în vârstă de 47 de ani s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând”, declara Vica Blochina pentru ego.ro.

Vica Blochina i-a fost amantă fostului selecţioner al României, Victor Piţurcă, timp de 16 ani. Lituanianca are un copil cu Victor Piţurcă, Edan, care locuieşte acum la tatăl lui.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și