Închide meniul

Sora unui miliardar face dezvăluiri incredibile: ”Am fost mușcată de față de un șoarece. Am dormit pe un pat susținut de cărămizi!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 12:03

Sora unui miliardar face dezvăluiri incredibile: ”Am fost mușcată de față de un șoarece. Am dormit pe un pat susținut de cărămizi!”

Bestimage / Philippe Doignon / Bestimage via hepta

Sora unui miliardar face dezvăluiri cutremurătoare

Ea susține că Ronaldo a fost un simplu băiat, pasionat de fotbal și nu și-a imaginat vreodată că va ajunge un miliardar în fotbal. Familia din care provine Cristiano este una săracă, iar Katia oferă detalii cutremurătoare. Aceasta spune că a fost mușcată de față de un șoarece și doar intervenția mamei Dolores a făcut să nu aibă mari probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Eu nasci numa casa velhinha a minha cama era sustentada por tijolos,fui mordida na minha cara era ainda uma bebé de meses por um rato,(não tenho vergonha nenhuma de dizer isto ) graças a Deus a minha mãe chegou a tempo, senão era mais feia do que sou hoje cresci num bairro pobre,desde cedo aprendi a valorizar o pouco que tinha,a vida sempre respondeu ao longo do tempo com alternativas seja por mim seja por quem me rodeava, e a gente se ajudava uns aos outros,aí nasceu a união,porque dividíamos com os nossos toda e qualquer conquista,desde pequena que a minha mãe me ensinou a partilhar entre nós o que tínhamos,a capacidade de ajudar alguém não tem a ver com as suas posses, todos devem e podem ajudar alguém, independentemente da tua condição social,a ajuda é vasta,eu já fui ajudada por pessoas sem que elas mesmo soubessem… E tu ajudas alguém ???? _________________________________ ————— (Hoje escutei esta frase e faz todos o sentido …se queres ajudar alguém não lhe dês peixe mas ensina-o a pescar)—————————————————————————————————————————————————————-Ps escusado será dizer que mensagens ofensivas e fora do contexto eu bloqueio o autor … ————————————————————- #vidareal #influenciar #fazobem #respeito #minhahistória #Deus
A post shared by Katia Aveiro (@katiaaveirooficial) on

Detalii șocante despre copilăria lui Cristiano Ronaldo 

Katia, sora lui Cristiano, este în prezent cântăreață și un influencer de succes. Ea a postat pe Instagram o fotografie cu o casă mică din Funchal, care era demolată. Este locuința unde a locuit alături de fratele lei.

”Am fost născută într-o casă veche, patul meu era susținut de cărămizi și când aveam doar câteva luni, am fost mușcată de un șoarece. Mama mea a ajuns la timp acasă, altfel eram mai urâtă decât sunt acum. Am crescut într-un cartier sărac și am învățat să apreciez puținele lucruri pe care le am”, a mărturisit Katia pe Instagram. 

De asemenea, Katia spune că solidaritatea este un lucru fundamental în familia lui Ronaldo, mama Doloros având un rol fundamental în educația fiecăruia. ”Mama mea mi-a spus să împart lucrurile pe care le am. Abilitatea de a ajuta pe alții nu are nimic de a face cu ce avem”, a mai spus Katia.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și