Închide meniul
Foto

Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului: „Plânge şi repetă: tata, tata”

Reclamă

Publicat: 11 noiembrie 2023, 16:55

Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului: „Plânge şi repetă: tata, tata”

Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului:

Angela Martini / Facebook

Angela Martini, soţia milionarului român Dragoş Săvulescu, trăieşte momente cumplite, fiind departe de soţul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragoş Săvulescu nu poate pleca din Italia, din pricina problemelor cu justiţia pe care le are în România, iar Angela Martini se află în Statele Unite cu copilul cuplului.

Soţia unui celebru milionar român trăieşte clipe de coşmar, despărţită de tatăl copilului

Surse din anturajul Angelei Martini şi al lui Dragoş Săvulescu au dezvăluit prin ce trece femeia în aceste momente.

“Când erau în Italia, Kyree (n.r: băieţelul Angelei Martini şi al lui Dragoş Săvulescu) era foarte apropiat de Dragoș și petreceau foarte mult timp împreună. De când a plecat cu mama lui în Los Angeles, copilul are dese momente în care plânge și repetă ‘tata, tata’. Cei doi soți vorbesc în permanență la telefon și pe video call, dar pentru un copil atât de mic este foarte greu să înteleagă ce se întâmplă și de ce nu își poate vedea tatăl.

În L.A., Angela este o mamă singură și trebuie să se descurce și să gestioneze toate situațiile care apar. Este foarte greu și pentru ea, mai ales că și munca o solicită destul de mult. Se simt blocați în situația lor, se confruntă cu o luptă continuă și pentru a-și gestiona sentimentele și, de aceea, uneori se ceartă, iar Angela plânge. Momentul în care copilul lor întreabă de tatăl său aduce o tristețe profundă pentru toată familia. Chiar și atunci când sunt împreună, prin apeluri video sau telefoane, este evident că distanța nu le face bine“, au declarat sursele respective pentru cancan.ro.

Reclamă

Milionarul Dragoş Săvulescu a fost, la un moment dat, acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti.

Destinul uimitor al Angelei Martini, care s-a căsătorit cu Dragoş Săvulescu: „Mi-a spus asta cu un an înainte!”

Angela Martini a dezvăluit că un astrolog indian i-a spus cu un an înainte că îl va cunoaşte pe viitorul său soţ, milionarul Dragoş Săvulescu.

Mai mult, fosta Miss Albania a spus că astrologul i-a spus când şi unde îl va întâlni pe milionarul român.

Reclamă 4 / 0/3

Astrologul meu, un indian bătrân, mi-a prezis extrem de corect viața. Eu locuiam la New York, iar el mi-a spus cu un an înainte: `O sa te muți in L.A. și acolo o să întâlnești bărbatul vieții tale!`. Evident că nu am crezut niciun cuvânt. Aveam o viață frumoasă la New York și îmi plăcea mult acolo.

După ceva timp am plecat în L.A. în săptămâna Oscarurilor. Mi-a plăcut atât de mult acolo încât nu m-am mai întors la New York! Am rămas în L.A. cu bagajul cu care plecasem și m-am mutat definitiv. Poate nu o să vă vină să credeți, dar astrologul mi l-a descris pe Dragoș cum arată, ce zodie este. Mi-a spus că pare cu mult mai tânăr decât este și că îl voi întâlni prima dată într-o casă albă.

Mi-a spus că îmi voi întâlni dragostea vieții mele între februarie și aprilie 2016. Casa lui Dragoș din L.A. era albă. Acolo l-am întâlnit la mai mult de un an distanță de când astrologul mi-a spus aceste detalii. Exact la mijlocul lunii februarie 2016. Și pentru că îmi spusese că abia peste un an îmi voi întâlni dragostea vieții mele, timp de un an de zile, deși eram singură, nu am vrut să mă întâlnesc cu niciun bărbat”, a spus Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu, pentru fanatik.ro.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

În 2019, Angela Martini a lansat o carte. Intitulată „Dragoste. Speranță. Lumină”, aceasta descrie povestea vieții ei. A avut un succes extraordinar și a devenit bestseller în Albania, țara ei de origine, după numai o săptămână!

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și