Închide meniul
Foto

Soţia unui milionar român a renunţat la haine, iar imaginile au devenit virale: „E distractiv să fii femeie”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 august 2023, 19:55

Soţia unui milionar român a renunţat la haine, iar imaginile au devenit virale: „E distractiv să fii femeie”

Angela Martini este soţia lui Dragoş Săvulescu

Colaj Instagram

Soţia unui milionar român a renunţat la haine şi a pus totul pe internet. Este vorba de Angela Martini, cea care este căsătorită cu milionarul român Dragoş Săvulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Angela Martini, în vârstă de 37 de ani, este o fostă Miss Albania 2010 şi trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afacaeri român Dragoş Săvulescu.

Soţia unui milionar român a renunţat la haine, iar imaginile au devenit virale

Angela Martini, soţia lui Dragoş Săvulescu, a pozat provocator şi nu a ezitat să le publice pe internet. „E distractiv să fii femeie”, a fost mesajul care însoţeşte imaginile „fierbinţi”. (VEZI IMAGINILE FIERBIŢI CU ANGELA MARTINI ÎN GALERIA FOTO). Averea lui Dragoș Săvulescu este estimată la 10 milioane de euro.

Dragoș Săvulescu are de ispășit o condamnare de cinci ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul Retrocedărilor.

Cine este Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu

Născută în Albania, la Shkoder, Angela Martini s-a mutat în Elveția când avea 10 ani. Cariera de model și-a început-o după ce a ajuns, alături de familie, în Statele Unite. A semnat cu NEXT Model Management, din Florida, și cu Elite Model Management din New York City. După ce a primit mai multe premii a decis să facă pasul următor. În 2010 a participat la Miss Universe Albania și a fost desemnată marea câștigătoare.

Reclamă

Cum a ajuns Dragoș Săvulescu să fie reținut de polițiștii greci

Omul de afaceria fost dat de gol chiar de fotomodelul cu care s-a căsătorit în 2017, în Las Vegas. Angela Martini a postat mai multe imagini în care apare, la o masă, alături de Dragoș Săvulescu și mai mulți de prieteni.

Cea care a fost Miss Albania 2010 a evitat să anunțe unde se află. Totuși, una dintre fetele din grup, nu s-a ferit și a făcut publice mai multe poze în care a dezvăluit că este în Mykonos. A fost eroarea care le-a alertat pe autoritățile din România. La scurt timp distanță, Dragoș Săvulescu a fost reținut.

La acel moment, Angela Martini a venit cu explicaţii.

Reclamă 4 / 0/3

În noaptea aia eram la restaurant cu niște prieteni, iar la un moment dat a venit un bărbat îmbrăcat în civil, pe care nu-l mai văzusem niciodată. A venit la soțul meu și l-a întrebat: ‘Tu ești Dragoș Săvulescu?’. Soţul meu i-a răspuns: ‘Da’, iar în acel moment i-a spus că este polițist și să îl urmeze. Reacţia mea a fost să pun mâna pe soţul meu, după ce s-a ridicat şi l-am împins înapoi pe scaun.

Dar am avocaţi foarte buni, printre cei mai buni avocați din lume cam prin toate ţările. Nu doar avocaţi care lucrează la cele mai bune firme din lume, ci chiar proprietarii acestora. Le-am dat sentința, le-am dat motivarea, au studiat-o și fiecare a avut propria opinie, dar în final toți au spus că este o glumă! Că nu este corect, că este un mare abuz. Dar e un lucru real, iar noi vorbim despre un caz ce s-a întâmplat acum 19 ani, în 2002. Avea 28 de ani, acum împlineşte 48. L-au implicat pe Dragoș cumva, fără dovezi„, a declarat Angela Martini pentru antenastars.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 „Sunt antrenor de mare!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 22:23 Umilinţa supremă pentru Dinamo chiar în ziua în care FCSB a luat titlul! Dezastru în alb și roșu pentru „câini” Vezi toate știrile
Citește și