Închide meniul

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit hoţul care i-a spart casa, după ce nu a fost ajutat de poliţişti: „L-am ţinut între porci”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2022, 20:20

„Spaima litoralului, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit hoţul care i-a spart casa, după ce nu a fost ajutat de poliţişti: „L-am ţinut între porci

"Spaima litoralului" a rupt tăcerea despre incidentul șocant care a avut loc în București

Beinur Nuredin / Captură Fiţă cu Adiţă

Beinur Nuredin, unul dintre cei mai cunoscuţi interlopi din România şi cu puternice legături în lumea sportului, a rupt tăcerea şi a vorbit despre cele mai controversate momente din viaţa lui. Cel care este bun prieten cu Gigi Becali şi Adi Mutu a oferit detalii surprinzătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beinur a şi jucat fotbal de performanţă, dar s-a retras după scurt timp. „Am făcut puţin box, după care mi-a plăcut fotbalul şi am jucat la Callatis Mangalia. Din fotbal trebuia să ajungi Hagi ca să câştigi bani. Când am văzut că nu e de mine sportul şi nu sunt la un nivel de Liga 1, am zis că se va decide campionatul pentru mine pe stradă„, a recunoscut Nuredin într-un interviu pentru Fiţă cu Adiţă.

„Spaima litoralului”, dezvăluiri incredibile. Cum a găsit Beinur Nuredin hoţul care i-a spart casa

Cel mai temut interlop din România a anunţat cum de a ajuns să i se spună „Spaima litoralului”. Fostul boxer a precizat că porecla i s-a pus după ce şi-a făcut o firmă de pază în sudul litoralului. A dezvăluit şi cum a gestionat o situaţie surprinzătoare, când hoţii i-au „spart” casa. Poliţiştii nu i-au găsit pe făptaşi, aşa că a avut un mod incredibil prin care i-a găsit singur.

De mic copil mi s-a creat un nume şi negativ, şi pozitiv. Unele întâmplări sunt adevărate, unele sunt minciuni. E urât spus ‘Spaima litoralului’. Eu am fost spaima pentru mulți care m-au deranjat pe mine, pe prietenii mei… familia nu mi-au deranjat-o pentru că era greu. În urmă cu 20 de ani mi s-a spart casa. Părinții mei au găsit casa și s-au dus la poliție, poliția într-adevăr și-a făcut treaba, dar nu a găsit hoțul. Eu când am venit acasă am zis că dacă nu l-au găsit ei, lasă că îl găsesc eu.

L-am luat pe șeful hoților de case, l-am ținut între porci, între câini și i-am dat 24 de ore să mi-l aducă pe cel care mi-a spart casa. Nu a durat 24 de ori, a durat 6 ore și mi l-a găsit„, a declarat Beinur Nuredin.

Reclamă

Beinur are casa plină cu imagini în care apare alături de Mike Tyson, Adi Mutu şi alţi sportivi celebri.

Mike Tyson a venit aici în 2006 parcă, prima oară când a venit în România. A venit la Constanța, apoi la mine la discotecă și am avut o noapte frumoasă și de neuitat

Tot timpul am fost în relație bună cu Adi Mutu, el a fost unul dintre preferații mei din fotbal și ca prieten și ca cumătru, pot să zic. Da, e și cumătru cu mine. Alianță, deci amândoi am fost cununați de același naș. Uite, Trezeguet, Emerson, Makelele, Oli (n.r. Cosmin Olăroiu) când a luat titlul cu Steaua, deci Chivu… Ionuț Iftimoaie. Domnul Gino Iorgulescu şi domnul Mircea Sandu„, şi-a amintit „Spaima litoralului”.

Reclamă 4 / 0/3

Cum și-a ajutat Gigi Becali colegii de celulă

Nuredin Beinur a recunoscut, la finalul anului trecut, că a fost să-l viziteze la închisoare atât pe Gigi Becali, cât și pe Victor Becali. Cel care este supranumit ”Spaima litoralului” a făcut dezvăluiri uluitoare.

Să vă spun mai bine despre ce inimă avea până și în penitenciar! A stat cu el un fost body-guard de la mine, căruia i-a mers așa bine în închisoare datorită lui Gigi încât băiatul mai zicea: ”Aș mai face ceva să mai stau în pușcărie cu nea Gigi!”. Altuia i-a cumpărat o turmă de oi, când a auzit că se ocupa cu așa ceva. Toate doar pentru că au fost colegi de necaz!”

Am fost însă odată cu el în Albania, la o reuniune a machedonilor. Am trecut pe lângă o biserică mai ponosită, a intrat, a văzut că e nezugrăvită, cu pereții deteriorați, așa că l-a chemat pe preot și i-a pus în palmă o sumă mare de bani pentru reparații. Ăsta e Gigi! Credincios, credincios!„, a dezvăluit Nuredin Beinur pentru playsport.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și