Close
Foto

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani

Publicat: 7 octombrie 2022, 9:40

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani. Fiul lui Adrian Mutu a dezvăluit cine este femeia la care apelează când nu are bani. Mario spune că mereu se duce la bunica sa în momentul în care rămâne fără bani de buzunar.

Reclamă

Maria Mutu are o relație specială cu bunica sa și se duce mereu la ea când nu are bani pentru a-i cere.

Reclamă

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani

Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete.

Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind. Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială.

Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea de fapt.

Este prima persoană la care aș apela: Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?! O vizitez, da!”, a declarat Mario Mutu pentru Fanatik.

Ce a spus Mario Mutu după ce Adi Mutu nu i-a plătit pensia alimentară: „Nu am făcut rău nimănui”

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, a avut o primă reacţie după ce tatăl său nu i-a plătit pensia alimentară. Acesta a vorbit despre ceea ce se întâmplă în familie. Mama lui, Alexandra Dinu, l-a dat în judecată pe „Briliant” şi a câştigat procesul.

Reclamă

Antrenorul Rapidului s-a trezit cu poprire pe jumătate din salariul său declarat. Trebuie să îi restituie fostei soţii suma de suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Este pensia alimentară pe care nu a achitat-o pentru Mario.

Tânărul care tocmai a împlinit 20 de ani anunţă că nu a încercat în niciun moment să îi facă rău lui Adi Mutu.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Mario s-a înscris la facultate şi nu locuieşte alături de mama lui. Mario Mutu se iubeşte cu Mara, o cunoscută cântăreaţă din România. Sunt de două luni într-o relaţie şi deja s-au mutat împreună.

”Mama stă unde vrea, în principiu. Momentan este în țară, cred. Era în țară, nu știu dacă între timp a plecat. Atâta timp cât este fericită… Nu dau din casă”, a mai spus fiul lui Adi Mutu.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Adi Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie şi aşteaptă să îşi primească banii de la Adi Mutu. A dovedit că nu a mai primit, din 2014, pensia alimentară pentru Mario.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanţei.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
10:18 „George Becali PFA!” Gigi Becali a devenit, oficial, crescător de ovine şi caprine: „Da, e adevărat! Am trecut 150 de oi!” 9:46 FotoSoţia lui Cristi Borcea, emoţionată până la lacrimi: „Am primit mai mult decât am cerut”. Mesajul copleşitor al Valentinei Pelinel 9:28 „Strigaţi tare, să se audă până în Austria!” Galeria de la Dinamo a luat atitudine, după ce austriecii au blocat intrarea României în Schengen 9:05 Care sunt şansele ca Lionel Messi să joace alături de Cristiano Ronaldo la PSG. Anunţul făcut de Nasser Al-Khelaifi 9:04 VideoSandu Lungu, pariu nebun înainte de lupta cu Gyula „Barbarul”: „Sunt mulţi care dau doar din gură!” iFight Heroes „Bătaie-n Balcani” e vineri, 16 decembrie, LIVE pe AntenaPlay 8:33 Mihai Stoica, moment genial cu Dan Petrescu: „Mai bine taci din gură! Te duci şi te plimbi!” 8:32 Aurel Ţicleanu, uluit de disputa dintre Mirel Rădoi şi Sorin Cârţu: „Unde s-au rupt lucrurile?” 8
dec.
23:41
Gigi Becali insistă pentru primul transfer al iernii la FCSB: „M-a întrebat de el! Pot să îi dau drumul cu nişte condiţii”
8
dec.
23:16
Mihai Stoica a anunţat plecarea lui Ianis Stoica de la FCSB: „El va alege unde merge! Se decide mai greu”
8
dec.
23:14
Valeriu Iftime, schimbare de plan la Botoşani după înfrângerea cu FCSB: „Nu găsesc cui să las clubul, aşa că apelez la varianta a doua”
Pe același subiect
Adrian Mutu, într-un meci pentru Rapid
Cupa României • 7 dec., 23:02
Ce a declarat Adrian Mutu, după ce Rapid a fost eliminată din Cupa României: „Calificarea am pierdut-o la meciul cu Farul”
Florinel Coman
Liga 1 • 2 dec., 14:02
Gigi Becali, anunţ despre problema lui Florinel Coman: „Mă doare inima, nu eu am creat asta! El e principalul vinovat!”
Diverse • 1 dec., 16:29
FOTO
Mario, fiul lui Adrian Mutu, a rupt tăcerea despre decizia controversată pe care a luat-o iubita lui: „O susţin, dar nu e ceea ce pare!”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close