Închide meniul
Foto

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani

Publicat: 7 octombrie 2022, 9:40

Mario Mutu, dezvăluiri cutremurătoare

Mario Mutu, dezvăluiri cutremurătoare

Hepta

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani. Fiul lui Adrian Mutu a dezvăluit cine este femeia la care apelează când nu are bani. Mario spune că mereu se duce la bunica sa în momentul în care rămâne fără bani de buzunar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Mutu are o relație specială cu bunica sa și se duce mereu la ea când nu are bani pentru a-i cere.

Suma incredibilă pe care fiul lui Adrian Mutu o cere în momentul în care rămâne fără bani

Sunt puține persoane în viața mea cărora le dau, nu neapărat valoare, dar atenția mea și timpul meu. Foarte puține și le pot număra pe degete.

Reclamă

Pot să vă zic de frații mei, Azrael – de la Golden Boy Society, Arkanian, o avem și pe Mara, creața focoasă, și bunică-mea, care este ca o mamă pentru mine, real vorbind. Și maică-mea este mama, dar și bunică-mea este mama. Ce am numit până acum este familie. Ultima persoană este strict confidențială.

Persoana cea mai sufletistă pe care o știu eu. Trebuie să o cunoști ca să îți dai seama cum este bunica mea de fapt.

Reclamă

Este prima persoană la care aș apela: Am rămas fără bani mamaie. Îmi pui și mie 20 -30 de lei?! O vizitez, da!”, a declarat Mario Mutu pentru Fanatik.

Ce a spus Mario Mutu după ce Adi Mutu nu i-a plătit pensia alimentară: „Nu am făcut rău nimănui”

Mario Mutu, fiul lui Adi Mutu, a avut o primă reacţie după ce tatăl său nu i-a plătit pensia alimentară. Acesta a vorbit despre ceea ce se întâmplă în familie. Mama lui, Alexandra Dinu, l-a dat în judecată pe „Briliant” şi a câştigat procesul.

Antrenorul Rapidului s-a trezit cu poprire pe jumătate din salariul său declarat. Trebuie să îi restituie fostei soţii suma de suma de 123.254,15 euro și 419,78 lei. Este pensia alimentară pe care nu a achitat-o pentru Mario.

Reclamă 4 / 0/3

Tânărul care tocmai a împlinit 20 de ani anunţă că nu a încercat în niciun moment să îi facă rău lui Adi Mutu.

„Niciunul dintre ei nu este ipocrit. Una este ce se scrie în ziare, alta e ce se întâmplă pe bune. Eu, să fiu sincer, nici nu citesc ziarele, nu mă interesează. Dar în ziare e ceva, viața reală este altceva.

Nu știu! Nu mă interesează. Nu e că nu vreau să zic, dar nu știu. Eu chiar le am pe ale mele. Procese… eu nu am făcut rău nimănui, niciodată, din punctul ăsta de vedere al procesului lor și treburile lor sunt mari. Eu sunt mare, ei sunt mari. Este normal…

Tata are soție frumoasă, copil frumos, frățiorul meu, Tiago. Fiecare cu treburile lui. Ce se întâmplă în ziare, ce scrie lumea, nu mă interesează și nici nu vreau să știu”, a declarat Mario Mutu pentru fanatik.ro.

Mario s-a înscris la facultate şi nu locuieşte alături de mama lui. Mario Mutu se iubeşte cu Mara, o cunoscută cântăreaţă din România. Sunt de două luni într-o relaţie şi deja s-au mutat împreună.

”Mama stă unde vrea, în principiu. Momentan este în țară, cred. Era în țară, nu știu dacă între timp a plecat. Atâta timp cât este fericită… Nu dau din casă”, a mai spus fiul lui Adi Mutu.

Antrenorul Rapidului are patru copii. Adi Mutu a fost căsătorit prima dată cu Alexandra Dinu, cu care îl are pe Mario. După, a fost împreună cu Consuelo şi are două fete din acel mariaj, pe Maya şi Adriana. Din 2015 este alături de Sandra, cu care îl are pe Tiago.

Reclamă

Adi Mutu a pierdut procesul cu Alexandra Dinu

Alexandra Dinu a obţinut o hotărâre definitivă şi executorie şi aşteaptă să îşi primească banii de la Adi Mutu. A dovedit că nu a mai primit, din 2014, pensia alimentară pentru Mario.

”Validează poprirea înfiinţată prin dispoziţia de poprire emisă la data de 09.03.2022 de BEJ IFL în dosarul execuţional nr. 19/2016 pentru suma de 123.254,15 euro şi 419,78 lei.

Obligă terţul poprit să plătească creditoarei, suma reprezentând 1/2 din veniturile salariale lunare nete pe care terţul poprit le datorează debitorului începând cu data comunicării adresei de înfiinţare a popririi, 11.03.2022. Respinge, ca neîntemeiată, cererea de amendare a terţului poprit. Cu apel în termen de 5 zile de la comunicare, cererea urmând a se depune la Judecătoria Buftea. Pronunţată astăzi, 28.09.2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia instanţei.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 „Aşa nu se poate!” Mihai Stoica, răspuns după dezvăluirea „bombă” făcută de Risto Radunovic: „Gigi Becali nu a fost de acord!” 22:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 1-0. Jair, gol superb în poarta oltenilor lui Mititelu! Execuţie de senzaţie 21:54 „Martalogu, sau cum îl cheamă?” Cristian Tudor Popescu l-a desfiinţat pe Patrick Mourtagolou! Ce sfat i-a dat Simonei Halep 21:46 EXCLUSIV„Sunt ca vinul!” Reportaj special de la meciul lui Bănel Nicoliţă din Amara! Au sfârâit grătarele la marginea terenului VIDEO 21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
CFR Cluj - Universitatea Craiova 1-2
Liga 1 • 16 mart., 21:58
CFR Cluj – Universitatea Craiova 1-2. Etapă perfectă pentru FCSB! Oltenii au câștigat în Gruia și au urcat pe 2. CFR a căzut pe 4
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale!
Diverse • 16 mart., 14:11
FOTO
Adrian Mutu, printre vedetele cu cele mai ciudate obiceiuri sexuale! Starurile care apar alături de „Briliant” pe această listă
Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul
Liga 1 • 11 mart., 11:23
Neluţu Varga a anunţat o primă uriaşă dacă CFR Cluj va lua titlul: „Le spun public că este una record! Îmi vor lua banii!”
Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: "S-a cam dat puţin peste cap campionatul"
Liga 1 • 10 mart., 15:45
„Ne-a cam bulversat pe toţi” Adrian Mutu, şocat de victoria lui Rapid cu FCSB: „S-a cam dat puţin peste cap campionatul”
Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj - Hermannstadt 1-0
Liga 1 • 8 mart., 23:43
Aroganţa lui Adrian Mutu, după CFR Cluj – Hermannstadt 1-0: „Lucrurile s-au schimbat în bine după venirea mea!” Ce a spus de FCSB