Închide meniul

Tade, fost atacant la CFR și FCSB, trece prin momente grele! Toată familia a fost lovită de virus. Cum se simt acum, vedeți la AntenaSport, de la ora 19.55.

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 aprilie 2020, 16:19

Tade, fost atacant la CFR și FCSB, trece prin momente grele! Toată familia a fost lovită de virus. Cum se simt acum, vedeți la AntenaSport, de la ora 19.55.

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gregory Tade trece prin momente grele

Fiul meu și soția mea au contactat virusul Covid-19. Apoi, și fiica mea a luat virusul”, a mărturisit Tade pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul membru din familia Tade care a avut simptome a fost chiar soția fotbalistului. ”Ea a avut prima simptome. A avut febră, și-a pierdut mirosul și gustul”, a spus Tade pentru AntenaSport.

În România, Gregory Tade a trecut și pe la Dinamo, acesta fiind adus la echipă de Mircea Rednic.

Toate detaliile le aflați la AntenaSport, de la ora 19.55.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și