Închide meniul

„Taie și cară lemne toată ziua!” Ilie Năstase a trecut la munca de jos după ce s-a vindecat de Covid-19

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2021, 11:51

„Taie și cară lemne toată ziua! Ilie Năstase a trecut la munca de jos după ce s-a vindecat de Covid-19

Ilie Năstase, implicat înt-run nou scandal de proporţii

Hepta

Ilie Năstase nu a fost afectat de Covid-19. Acesta este într-o formă de zile mari şi îi face toate poftele soţiei sale. Ilie Năstase a trecut şi la munca de jos de dragul Ioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase a trecut la munca de jos după ce s-a vindecat de Covid-19

Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”, a spus Ioana Năstase pentru click.ro.

Dezvăluiri teribile făcute de Ilie Năstase, după ce a fost infectat cu coronavirus

Ilie Năstase a fost internat în spital după ce s-a infectat cu Covid-19. Fost mare jucător de tenis a avut nevoie să fie conectat la aparate, dar, în cele din urmă s-a vindecat și a fost externat.

Ilie Năstase a oferit primele declarații după ce a ieșit din spital. Omul de afaceri de 75 de ani a dezvăluit că putea fi expus riscului de a face o formă gravă a bolii. Vaccinul l-a protejat pe Năstase.

Ilie Năstase, dezvăluiri teribile: „Puteam face o formă mai gravă!”

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă.

Reclamă

Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson”, a spus Ilie Năstase, potrivit impact.ro.

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul Matei Balș din București. Cât timp a fost în spital, „Nasty” nu a putut să fie vizitat de soția lui, Ioana Năstase.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și