Închide meniul
Foto

Tatăl puştiului poreclit „Micul Hercule” şi-a ieşit din minţi: „Corupţia este prea mare în România. Ce ruşine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2022, 17:43

Tatăl puştiului poreclit „Micul Hercule” şi-a ieşit din minţi: „Corupţia este prea mare în România. Ce ruşine!”

Părinţii puştiului poreclit "Micul Hercule" au mari probleme cu banii. Sunt şocaţi de creşterea preţurilor

Iulian Stroe este tatăl lui Giuliano Stroe / Colaj Facebook

Tatăl puştiului poreclit „Micul Hercule” şi-a ieşit din minţi după ultima dezamăgire pe care a trăit-o atât el, cât şi fiul său. Giuliano Stroe a ratat calificarea în finala Campionatului Naţional de Box la Tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giuliano a fost învins de Ionuţ Roman, în semifinale. Medalia de bronz care i-a revenit „celui mai puternic copil din lume” nu i-a picat deloc bine lui Iulian Stroe. Acesta este sigur că fiul său merita victoria şi a lansat acuzaţii de corupţie.

Tatăl puştiului poreclit „Micul Hercule” şi-a ieşit din minţi. Acuzaţii grave

Tatăl celui poreclit „Micul Hercule” a avut o reacţie dură pe reţelele sociale. A anunţat că vrea să recurgă la un gest radical. Să îi mute din România pe copiii săi! Consideră că doar aşa aceştia îşi pot demonstra adevărata valoare. Iulian Stroe aşteaptă propuneri din Statele Unite ale Americii sau dintr-o altă ţară din Uniunea Europeană.

Giuliano i-a dat, în această seară, o lecție de box campionului de anul trecut. Totuşi, pentru că adversarul vine de la clubul în care președintele Federației de Box a practicat boxul în tinerețe, arbitrii l-au văzut câștigător pe cel care a luat bătaie. Ce ruşine!

Sunt foarte mândru de Giuliano. Băieţii mei trebuie să facă un meci în afara României. Aici suntem nimeni în box, pentru că corupția este prea mare în România. Dar dacă suntem invitați într-o țară din UE sau SUA… băieții pot deveni sportivi importanţi pentru boxul din țara noastră și regulile se pot schimba în favoarea noastră„, a transmis tatăl lui Giuliano Stroe, pe contul de Facebook al fiului său.

Reclamă

Giuliano și Claudio Stroe practică boxul chiar în clubul înființat de tatăl lor, „Asociația Giuliano & Claudio Boxing Club”. Fac și sparring la Dinamo, dar au probleme cu banii. În luna septembrie, Iulian Stroe a cerut să fie ajutat cu bani pentru a-şi înscrie fiii la Campionatele Naţionale.

Dacă nu reușesc să strâng banii necesari pentru campionatul băieților, va trebui să iau un împrumut de la bancă și să pun gaj pe casă. Băieții au muncit prea mult pentru a nu putea participa, iar eu mi-am dedicat timpul lor. Puteți dona aici„, este mesajul postat, înainte de startul Campionatelor Naţionale, pe pagina de Facebook a lui Giuliano Stroe. Are nu mai puțin de 3 milioane de urmăritori!

Reclamă 4 / 0/3

Cum a ajuns să arate „Micul Hercule”. Giuliano Stroe a împlinit 18 ani

Născut în satul Icoana din judeţul Olt, Giuliano a atras repede toată atenţia asupra sa. Era pregătit de tatăl său şi făcea zilnic antrenamente extrem de dure pentru vârsta pe care o avea. La 2 ani arăta deja ca un culturist (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Supranumit „Micul Hercule” tocmai a devenit major şi şi-a sărbătorit ziua de naştere. Imaginile postate de el pe reţelele sociale sunt totuşi surprinzătoare. A devenit de nerecunoscut!

Chiar dacă toată lumea se aştepta ca Giuliano să fie un „pachet” de muşchi, lucrurile nu stau deloc aşa. Stroe a renunţat la gimnastică şi la acrobaţiile care l-au făcut celebru. Potrivit viva.ro, a redus şi intensitatea antrenamentelor din cauza unor probleme de sănătate.

Din păcate, în 2017 a ajuns la un spital din Spania şi a aflat că „are grave probleme la nivelul dezvoltării musculare și osoase„. Atunci, tatăl său a fost la un pas să fie decăzut din drepturile părinteşti pentru că şi-ar fi exploatat copilul pentru bani.

Desemnat „cel mai puternic copil din lume”, Giuliano are în palmares mai multe recorduri. Unul dintre acestea l-a stabilit în 2010, când a doborât recordul de flotări făcute la 90 de grade.

Reclamă
Recomandări
  • Giuliano Stroe este poreclit „Micule Hercule”
  • Tatăl boxerului a lansat acuzaţii grave

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și