Închide meniul
Foto

Trădată din nou, Anamaria Prodan a răbufnit. „Păcăleşti şi la final plăteşti”. Discuţiile private care dovedesc că a fost minţită!

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 17:22

Reclamă
Trădată din nou, Anamaria Prodan a răbufnit. „Păcăleşti şi la final plăteşti”. Discuţiile private care dovedesc că a fost minţită!

Anamaria Prodan a fost trădată din nou

Instagram Anamaria Prodan

Chiar dacă Anamaria Prodan a ameninţat că îşi va căuta dreptatea la Tribunal, „perla” de la FCSB nu a ţinut cont şi a „rupt” unilateral contractul. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei, anunţase în urmă cu câteva zile că a vorbit cu Giovanni Becali şi că această mutare ar urma să devină oficială, ceea ce s-a şi întâmplat. Astfel, viitoarea destinaţie a lui Ianis Stoica ar putea fi negociată de către firma verilor patronului de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, prima reacţie după ce a fost trădată de Ianis Stoica

Acesta e răspunsul meu: eu cred în jucător și în familia lui. Până nu văd semnat nu mă interesează. Toți trebuie să-mi dea 10 la sută minim că-și fac reclamă pe numele meu…. Așa aude lumea de ei că erau la „G” până acum:))) Să ia, să păcălească, iar la final să plătească. Așa e în viață. Păcălești și la final plătești„, a reacţionat Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.

Soţia lui Reghecampf a şi avut informaţii că va fi trădată. A făcut publice discuţiile private pe care le-a avut, în urmă cu 10 zile, atât cu Ianis Stoica, cât şi cu tatăl lui, Pompiliu Stoica. Ambii au negat că se va ajunge în acest punct.

Bună seara. Îmi cer scuze că vă deranjez Am o informație că Ianis Stoica ar fi reprezentat de câteva săptămâni de frații Becali. E posibil să fie adevărat? Mulțumesc!”, a fost mesajul primit de Anamaria Prodan, cel pe care l-a şi trimis, pe whatsapp, lui atacantului pentru care Arsenal ar fi oferit 7.5 milioane de euro. “Hello! Am primit asta. Este adevărat?”, a fost întrebarea agentului de jucători. Răspunsul fotbalistului a fost prompt: „Nu. Nu este adevărat„.

Anamaria Prodan l-a luat la întrebări şi pe Pompiliu Stoica. „Te pup, Pompi. Eu te întreb încă o dată. Cred că avem o relație de familie. Este adevărat? Ianis mi-a spus că nu. Vreau tu, ca tată, să știu dacă este adevărat„, i-a scris vedeta. „Bună. Nu e nimic adevărat. O zi bună„, a fost şi răspunsul celui care a jucat între 2000 şi 2004 la echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Impresarul anunţă că îl va da în judecată pe Ianis Stoica, aşa cum a făcut şi cu Dennis Man.

Ianis Stoica a ales să renunţe la contractul cu Anamaria Prodan

Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a Dragoș Sârbu, cel care conduce firma alături de Victor Becali.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 15:29 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și