Închide meniul

Ianis Stoica a trădat-o pe Anamaria Prodan! A semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali: „Este jucătorul nostru”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 15:52

Ianis Stoica a trădat-o pe Anamaria Prodan! A semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali: „Este jucătorul nostru

Ianis Stoica ar fi primit o ofertă de la Arsenal

Colaj Hepta

  • Ianis Stoica a trădat-o pe Anamaria Prodan
  • A semnat cu firma de impresariat a lui Giovanni Becali

Un nou scandal este pe cale să izbucnească în fotbalul românesc. Deşi Anamaria Prodan l-a ameninţat cu tribunalul pe Ianis Stoica dacă semnează cu firma de impresariat a duşmanului Giovanni Becali, atacantul nu a ţinut cont. A decis să facă mutarea, iar anunţul a venit din partea lui Dragoş Sârbu, de la firma lui Giovanni Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Stoica a trădat-o pe Anamaria Prodan

„Ianis Stoica a semnat cu firma Becali Sport, fiind alegerea lui. Contractul a intrat în vigoare de la 1 decembrie 2021. Nu noi ne-am dus să-l convingem pe jucător, să-l răpim, ci el a venit la noi. Ianis Stoica a semnat și este jucătorul nostru. Ce are el cu alții, e treaba lui. Fiecare se descurcă în funcție de ce clauze are în contract”, a Dragoș Sârbu, cel care conduce firma alături de Victor Becali, conform fanatik.ro.

Şi Gigi Becali, finanţatorul celor de la FCSB, anunţase în urmă cu câteva zile că a vorbit cu Giovanni Becali şi că această mutare ar urma să devină oficială, ceea ce s-a şi întâmplat în acest moment. Astfel, viitoarea destinaţie a lui Ianis Stoica ar putea fi negociată de către această firmă. S-a vehiculat deja în presă că Arsenal, dar şi Liverpool ar fi pe urmele lui Ianis Stoica. mai mult, Gigi Becali a spus că a avut o ofertă de 7,5 milioane de euro de la tunari pentru atacant, dar că a cerut 10 milioane de euro.

Reclamă
Citește și:

În schimb, Anamaria Prodan a trecut la ameninţări. Spune că va ajunge la tribunal, la fel cum s-a întâmplat şi în cazul Dennis Man care a renunţat la contractul cu ea pentru a semna cu firma fraţilor Becali. ”Poate Gigi vrea să-l păcălească pe Ianis cum a făcut-o și cu Man. Că a zis că-i plătește el orice despăgubiri. Sunt curioasă cum va achita legal Gigi Becali niște compensații față de un impresar pentru un jucător care nu aparține clubului. Cum scoate bani legal din FCSB ca să-mi achite mie clauzele din contractul lui Man, dacă voi câștiga procesul? Avocații chiar vor monitoriza acest subiect”, a spus Anamaria Prodan, în urmă cu câteva zile, conform playsport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 28 mart., 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”