Închide meniul

Tragedie fără margini în Ucraina! Copil de 16 ani, ciuruit de gloanțele rușilor alături de mama lui

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 martie 2022, 11:52

Tragedie fără margini în Ucraina! Copil de 16 ani, ciuruit de gloanțele rușilor alături de mama lui

Copil de 16 ani, ciuruit de gloanțele rușilor

Twitter Șahtior Donețk

Dmytro Yevdochenko avea 16 ani. Băiatul juca la echipa de fotbal de amatori Atlet Kiev. El și familia lui erau evacuați din Brovary, un oraș de lângă Kiev, în momentul câns s-a produs tragedia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Copil de 16 ani, ciuruit de gloanțele rușilor alături de mama lui

Potrivit site-ului Tribuna.com, citat de gsp.ro, rușii au deschis focul asupra civililor, iar Yevdochenko și mama sa au fost uciși de gloanțe.

Numărul civililor care şi-au pierdut viaţa de la începutul invaziei Ucrainei, pe 24 februarie, a crescut la 579, potrivit unui bilanţ al Consiliului drepturilor omului al ONU, relatează DPA. Printre morţi se află 42 de copii şi tineri. În plus, au fost confirmate 10.002 de persoane rănite.

S-au înregistrat mai multe victime şi în lumea sportului, printre cei ucişi de bombardamentele ruşilor fiind şi tânărul biatlonist Yevgeny Malyshev (19 ani).

Reclamă

Alți doi fotbaliști au murit în război. Vitaly Sapilo, fost junior la Karpaty Lviv, avea 21 de ani, era comandant de tanc. Dmytro Martinenko, 25 de ani, golgheterul lui FC Hostomel, a avut casa lovită de un proiectil. El și mama lui au murit. Sora sa mai mică a fost rănită grav.

Toate informațiile despre războiul din Ucraina sunt AICI, pe observatornews.ro!

Fetiță de 6 ani, decedată în buncăr alături de mama ei

Andriy Shevchenko, cel mai mare fotbalist din istoria Ucrainei, e devastat de când a început conflictul militar. Legenda fotbalului ucrainean a făcut un apel public  pentru salvarea copiilor afectați de război. El a dezvăluit și povestea tristă a unei fetițe de 6 ani, decedată în buncăr alături de mama ei.

„Rusia a început războiul împotriva țării mele acum două săptămâni. În ultimele zile, situația a devenit mult mai gravă. Au fost omorâți sute de copii inocenți. O să va spun povestea Tatianei, în vârstă de 6 ani, din Mariupol. A murit, singură, din cauza dezhidratării. Mama ei a murit prima. Orice copil merită pace în viața lui. Vă rog, salvați copiii ucraineni”, a spus Andriy Shevchenko, într-un videoclip postat pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Vineri, bilanţul civililor ucişi în Ucraina de la începutul războiului era de 564. Consiliul înregistrează numai decesele pe care le poate confirma şi notează că bilanţul real probabil este mai mare, anunţă observatornews.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și