Închide meniul
Foto

Transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Cum arăta Valentina Pelinel înainte să facă cinci operaţii estetice

Antena Sport Publicat: 2 septembrie 2022, 12:08

Reclamă
Transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Cum arăta Valentina Pelinel înainte să facă cinci operaţii estetice

Transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Cum arăta Valentina Pelinel înainte să facă cinci operaţii estetice

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea / Instagram

În ultimele două decenii a avut loc o transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel. Fostul fotomodel, care are acum 41 de ani, nu s-a ferit să apeleze la ajutorul medicilor şi a făcut cinci operaţii estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pelinel a plătit sume importante de bani pentru a-şi schimba înfăţişarea. Potrivit click.ro, soţia fostului patron de la Dinamo şi-a pus silicoane în SUA şi a achitat atunci 6.000 de euro. Alte 2.000 de euro s-au dus pentru procedura de mărire a buzelor.

Transformare radicală a soţiei lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a apelat la medicul estetician

Valentina Pelinel ar fi mai plătit alţi 7.000 de euro pentru faţete dentare. Nu s-a oprit şi şi-a dorit şi pomeţi modificiaţi şi lifting la sprângene. Astfel, vedeta a devenit de nerecunoscut dacă facem comparaţie cum arăta la începutul carierei. Pelinel a urcat prima dată pe scenă la „Top Model România 1996”. Un an mai târziu participa la un concurs de frumuseţe.

În urmă cu exact 20 de ani, Valentina Pelinel scăpa de inhibiţii şi poza topless pentru „Stuff Magazin” (Vezi GALERIA FOTO de mai jos). Puţini o mai recunosc acum, mai ales după cei 20.000 de euro plătiţi pe operaţii estetice!

Valentina Pelinel nu s-a ferit şi a vorbit despre modul în care se menţine în formă atât ea, cât şi soţul ei, Cristi Borcea. Fostul fotomodel face sport, dar a recunoscut şi care sunt „plăcerile interzise” cărora nu le rezistă.

Reclamă
Reclamă 4

Amândoi suntem gurmanzi„, asigură cea de-a treia soţie a fostului patron al lui Dinamo. Valentina a dezvăluit cum se menţine în formă atât ea, cât şi Cristi Borcea.

Pelinel a dezvăluit că nu a avut nevoie de diete şi că sportul o ajută de fiecare dată.

(Reporter: Care sunt plăcerile interzise ale Valentinei Pelinel?) Sunt adeptă unui stil de viață echilibrat, ceea ce presupune alimentație corectă, sport regulat și o viață emoțională echilibrată. Înfometarea, alegerile alimentare drastice, presiunea pe care o pui pe tine sau vinovăția asociate cu mâncarea nu vor fi niciodată folositoare. De aceea încerc tot timpul să balansez consumul de calorii.

Reclamă

Practic sport regulat, dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de un desert bun, o porție de paste delicioase sau de un fel special de mâncare gătită. Aș mânca oricând cu plăcere salam de biscuiți sau ecler cu cafea„, a declarat Valentina Pelinel pntru ciao.ro.

Şi Cristi Borcea este un fan al operaţiilor estetice

Fostul patron al lui Dinamo a apelat la mai multe operaţii estetice şi a reuşit să îşi ascundă vârsta. Chiar dacă va împlini 53 de ani în luna ianuarie, fanii îi transmit că arată de două ori mai tânăr.

Omul de afaceri a fost în concediu, la malul mării, alături de soţia lui. Valentina Pelinel a postat mai multe imagini pe contul ei de Instagram, iar reacţiile urmăritorilor ei au fost savuroase.

Vai, ce tinerel este domnul Borcea! Zici că are 27 de ani, nu 57„, a fost un comentariu primit de cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. „Arată bine, Cristi„, „Doi frumoşi„, „Superbi, nota 10„, au fost alte reacţii la imaginile făcute publice de Valentina Pelinel.

Fostul finanţator din Ştefan cel Mare nu s-a ferit să recunoască, de-a lungul timpului, că a apelat la operaţii estetice. A recunoscut că a apelat chiar şi la botox.

Dacă nu te îngrijești, când ajungi la 50 de ani… Eu am avut șansă că la 25 de ani am făcut primul salon pentru Mihaela (n.red. Mihaela Borcea, prima soție), în Dorobanți. Practic pentru mine l-am făcut. Și apoi am făcut clinica și de atunci am început cu masaje, cu tratamente faciale.

De la 30 de ani am început cu aparate, la 35 de ani am început și cu puțin botox, am combinat. Tot timpul am lăsat să nu se cunoască diferența. Dacă nu faci nimic, și dintr-odată îți schimbi înfățișarea, întinerești brusc, arată urât. Eu, am făcut așa câte puțin, să țin ritmul”, a declarat Cristi Borcea, anul trecut, într-o emisiune TV.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia, care este de o frumuseţe răpitoare, şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:36

FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice

8:16

Ce au putut să scrie englezii când au văzut-o pe Nadia Comăneci la ceremonia deschiderii Jocurilor Olimpice 2024

8:13

Gigi Becali a anunțat o schimbare majoră în primul 11 la FCSB! Decizia luată după eșecul cu Oțelul: „Îmi vine și mie să râd!”

0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1
Citește și