Închide meniul
Foto

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Cum arăta Corina Caciuc, rivala Anamariei Prodan

Publicat: 27 iunie 2023, 17:24

Reclamă
Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf! Cum arăta Corina Caciuc, rivala Anamariei Prodan

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf

Corina Caciuc, alături de Laurenţiu Reghecampf / Colaj Instagram

A avut loc o transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc a devenit de nerecunoscut în ultimii ani, după ce şi-a oficializat relaţia cu fostul antrenor de la Steaua şi Universitatea Craiova. Tânăra originară din Deva arată uimitor acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Corina Caciuc este de trei ani iubita lui Laurenţiu Reghecampf. I-a provocat coşmaruri Anamariei Prodan încă din momentul în care s-a afişat lângă „Reghe”. A fost un scandal uriaş şi s-a lăsat chiar şi cu procese în instanţă. Acuzaţiile dure au dispărut după ce Corina şi Laurenţiu s-au mutat în Azerbaidjan.

Transformare spectaculoasă a iubitei lui Laurenţiu Reghecampf. Corina Caciuc a devenit de nerecunoscut!

Caciuc este cu 17 ani mai tânără decât antrenorul român care a cucerit titlul cu echipa lui Gigi Becali în 2013 şi 2014. I-a dăruit un copil lui Laurenţiu Reghecampf. Din momentul în care s-a născut micuţul Liam, Corina a postat mai multe imagini, pe reţele sociale, alături de familia ei. Ultimele fotografii arătate de „Reghe” fanilor au primit mii de aprecieri.

Asta da femeie frumoasă!„, „Frumoși sunteți, toți, iar soția ta e o finețe!„, „Ce a făcut la viaţa ei nu știu, habar n-am, dar de frumoasă e frumoasă„, „Ce feminină ṣi frumoasă e Corina, o finețe de fată. Să fiți fericiți!„, „Bună alegere, Reghe„, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Reghecampf.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

Puţini dintre oamenii care o cunoşteau pe Corina Caciuc din tinereţe o mai recunosc acum. În perioada în care locuia în Dubai, actuala iubită a lui Reghecampf era blondă. Şi când a fost filmată alături de Kamara arătat total diferit (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Jurnaliştii click.ro au anunţat, la finalul anului 2021, că femeia care l-a cucerit pe Laurenţiu Reghecampf a trecut prin mâinile mai multor medici esteticieni. Şi Anamaria Prodan a postat, pe reţelele sociale, mai multe imagini din tinereţea Corinei Caciuc.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf după ce a fost dat afară de la Neftchi Baku

S-a aflat câţi bani primeşte Laurenţiu Reghecampf, după ce a fost dat afară de Neftchi Baku. Antrenorul român în vârstă de 47 de ani a rămas liber de contract şi va pleca din Azerbaidjan. Ar putea semna cu echipa lui Adrian Mititelu, FC U Craiova 1948.

Neftci a terminat pe locul trei în campionat şi a pierdut finala Cupei, motiv pentru care şefii clubului i-au căutat înlocuitor. „Reghecampf” a fost la un pas de o despărţire pe cale amiabilă cu oficialii lui Neftchi, dar şi-a ieşit din minţi când a aflat că antrenorul care urma să îi ia locul, Sergen Yalcin, era deja la echipă.

Potrivit sportinfo.az, Reghecampf s-a întors marţi seară la Baku pentru a discuta ultimele detalii ale despărţirii. Iniţial acceptase să plece fără să primească vreun ban, dar s-a răzgândit în momentul în care a aflat că se pregătea deja prezentarea lui Sergen Yalcin.

Jurnaliştii azeri anunţă că Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit atunci şi a cerut plata integrală a clauzei de reziliere. Şefii lui Neftchi nu au mai avut de ales şi i-au făcut pe plac. Ar fi vorba de 45.000 de euro, anunţă playsport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și