Închide meniul
Foto

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac: „Doar aşa poţi afla cât de puternic eşti!”. Cum poate arăta la 47 de ani

Publicat: 14 octombrie 2023, 17:39

Reclamă
Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac: „Doar aşa poţi afla cât de puternic eşti!”. Cum poate arăta la 47 de ani

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac

Ion Alexandru Ţiriac este unul dintre cei trei copii ai lui Ion Ţiriac / Colaj Hepta/Instagram

A avut loc o transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac. Ion Alexandru Ţiriac are 47 de ani şi surprinde cu fiecare apariţie pe care o are pe reţelele sociale. Băiatul cel mare al miliardarului român este într-o formă de zile mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Alexandru este fiul pe care fostul mare jucător de tenis îl are cu Mikette von Issenberg. Acesta se ocupă de afacerile familiei şi va fi unul dintre moştenitorii averii de 2 miliarde de dolari pe care o are Ion Ţiriac.

Transformare uluitoare a fiului lui Ion Ţiriac

În ultimii ani, Ion Alexandru Ţiriac a postat fotografii de la antrenamentele dure pe care le face în sala de forţă. A devenit de nerecunoscut. Mai mult, s-a apucat şi de box şi a avut un mesaj motivaţional pentru fanii săi.

Poţi să afli cât de puternic eşti doar în momentul în care este singura soluţie pe care o ai…„, a scris fiul lui Ion Ţiriac pe contul de Instagram unde are peste 20.000 de urmăritori.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Alex Tiriac (@alexandrutiriac)

Ion Alexandru este un „pachet de muşchi” (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Are doi copii din căsnicia cu Ileana Lazariuc. De o lungă perioadă de timp se zvoneşte că este într-o relaţie cu Sorana Cîrstea, dar cei doi au refuzat să ofere vreo reacţie pe acest subiect.

Povestea de dragoste dintre Ion Țiriac și Mikette Von Issenberg

Mikette von Issenberg și Ion Țiriac s-au cunoscut în 1974, pe vremea când el era component al echipei României de Cupa Davis iar ea era un fotomodel renumit. Mikette locuia în Statele Unite și nu s-a putut adapta la viața din România.

Reclamă 4 / 0/3

În 1976, Mikette i-a dăruit lui Ion Țiriac primul copil, pe Ion Ion. După ce au devenit părinți, relația celor doi s-a destrămat. Ea s-a întors în Statele Unite, în timp ce Ion Țiriac și-a continuat cariera în tenis. Ion Ion a rămas în România, în grija surorii lui Ion Țiriac, Rodica.

În tinerețe, Mikette von Issenberg a lucrat ca model și a fost considerată una din cele mai frumoase femei din lume. La doar 13 ani, lua contact, pentru prima dată, cu podiumurile de modă. De-a lungul timpului, a prezentat pentru cele mai renumite case de modă. De asemenea, datorită frumuseţii sale, aceasta a avut numeroase apariţii în reviste de prestigiu precum Vogue, Marie Claire sau Elle, anunță a1.ro.

Ion Ţiriac: „„Am 3 copii oficiali şi 30 neoficiali””

Ion Ţiriac a făcut o dezvăluire de proporții. Unul dintre cei mai bogaţi oameni din România a anunţat că are 33 de copii, dintre care 30 sunt neoficiali. Dar asta nu e tot. Magnatul a dezvăluit că toţi urmaşii săi vor împărţi averea sa care este estimată la 2 miliarde de dolari.

Ţiriac a afirmat, într-un interviu acordat pentru un site argentinian, că are 33 de copii. Acesta a fost căsătorit o singură dată și are trei copii legitimi, dar și alți 30 nerecunoșcuți, după cum susține chiar el.

Am trei copii oficiali și 30 neoficiali. Cred că merită cu toții să aibă dreptul la aceeași parte (din avere – n.red.) .”, a declarat Țiriac, conform rosario3.com, în urmă cu ceva timp.

Mai mult, fostul jucător de tenis şi antrenor a spus clar că le va lăsa celor 33 de copii toată averea sa. Este conștient că fiecare trebuie să înveţe să îşi facă un rost în viaţă. „Dacă le cade totul din cer, vor avea unele dizabilităţi”, a mai spus Ţiriac, potrivit ziare.com.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și