Închide meniul
Foto

Transformarea radicală a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Decizia radicală pe care a luat-o

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 iunie 2023, 11:16

Reclamă
Transformarea radicală a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Decizia radicală pe care a luat-o

Ioana Ţiriac este singura fiică a lui Ion Ţiriac

Colaj Instagram Hepta

Transformarea radicală a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac. Fiica miliardarului român e mai frumoasă pe zi ce trece, iar postările sale pe reţelele de socializare îi încântă pe fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Ţiriac este o brunetă superbă cu ochi verzi. Puţină lume ştie că unica fiică a miliardarului a fost şi blondă. Ioana a decis, în urmă cu câţiva ani, să facă o schimbare radicală a look-ului. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU IOANA ŢIRIAC ÎN GALERIA FOTO)

Transformarea radicală a Ioanei, unica fiică a lui Ion Ţiriac

Acum, superba fiică a lui Ion Țiriac are o alură interesantă și pozele arată o tânără cu chip de păpușă, cu un contur bine definit al feței, buze mai pline, privire de felină și un bust generos.

Cum a devenit fiica lui Ion Țiriac „regina din Miami”

Fiica lui Ion Țiriac nu se grăbește să revină în România după ce a absolvit Universitatea din Miami. Tânăra de 25 de ani a studiat jurnalismul și este o prezență activă pe rețelele sociale. Ioana Natalia Țiriac și-a făcut mama să exclame după ultima imagine pe care a postat-o. Fanii i-au spus chiar „regina din Miami”.

Unica fiică a miliardarului român a făcut o nouă poză pe terasa apartamentului pe care l-a primit de la tatăl ei. Acesta se află într-un complex rezidențial situat chiar pe malul Oceanului Atlantic și a costat 2 milioane de euro.

Reclamă

Ion Țiriac a avut o relație cu Sophie Ayad, cea care i-a oferit doi copii, Karim și Ioana Natalia. S-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul român avea mai multe afaceri în Germania. Cei doi au fost împreună 9 ani și au rămas în relații foarte bune.

Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat. Am avut momente dificile, chiar foarte dificile, dar el a fost mereu acolo pentru mine și pentru copii”, spunea Sophie pentru gsp.ro, cu mult timp în urmă.

Ion Ţiriac a dezvăluit de ce a luat decizia radicală prin care şi-a dezamăgit fiica

Ion Ţiriac a vândut turneul de la Madrid, deşi i-a promis unicei sale fiice, Natalia Ioana, că nu va face acest lucru. Miliardarul român a explicat, într-un interviu acordat presei din Spania, de ce a făcut acest gest.

Reclamă 4 / 0/3

Ion Ţiriac a dezvăluit că s-a săturat să vină jucătorii la el să se plângă de noile reguli din tenis. Miliardarul român a finalizat cu succes tranzacția către compania americană IMG, primind suma impresionantă de 360 de milioane de dolari.

Pentru că am 83 de ani, pentru că ai mei copii nu sunt interesați, pentru că m-am săturat să mă lupt în fiecare zi împotriva noilor reguli (n.r. din tenis) care îi aduc pe jucători la mine-n birou”, a spus Ion Ţiriac într-un interviu acordat celor de la claytenis.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
Vezi toate știrile
Citește și